Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk designer

Er du teknisk designer eller tilsvarende, og har du lyst til at tilbringe dit arbejdsliv på en arbejdsplads hvor en uformel omgangstone og det daglige grin prioriteres og hvor hjælpsomhed overfor en presset kollega er naturlig, så kan det være dig, vi mangler.

Stillingen er en nyoprettet fuldtidsstilling i afdelingen for bygningsdrift og service på vores campus i Haderslev med tiltrædelse 1. februar 2021.

Om jobbet
Selv om du fysisk kommer til at sidde i Haderslev, skal du yde teknisk support til afdelingerne på vores campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa.

Der vil dog være opgaver i alle byer, som kræver fysisk tilstedeværelse og dermed transport mellem skolerne, så kørekort er en nødvendighed.

Du kommer til at indgå i et team på cirka 20 medarbejdere, som består af teknisk personale og pedeller – herunder elever.

Afdelingens opgaver består bl.a. i drift af bygninger, bygningsvedligeholdelse, drift af biler, rengøring, kantinedrift, planlægning og udbud af serviceopgaver, planlægning/projektering og udbud af byggeopgaver. Endvidere overvåger og drifter vi alle tekniske anlæg samt optimerer energiforbrug.

Til at understøtte driften benytter vi et facility mangement system, FM Mdoc, hvor alle bygningsdata mv. skal vedligeholdes.

Vi tilbyder
Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med mulighed for flekstid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Baggrund
Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som teknisk designer eller byggetekniker og rigtig gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Vi lægger vægt på erfaring inden for byggeri – det kunne være fra rådgiverbranchen.

Ansøgeren har erfaring eller kendskab med:

  • Håndtering af tegninger i 2D/3D i Rewit eller Autocad.
  • Anvendelse af FM-systemet FM-Mdoc
  • Dokumenthåndtering i Word og Exel
  • Indsamling og håndtering af energiforbrug
  • Projektering og udbud af mindre bygge- og renoveringsopgaver
  • Tilsyn og byggeledelse
  • Ansøgning om byggetilladelser
  • Prisberegninger og budgettering
  • Teknisk support til brugere og teknisk servicepersonale
  • Tekniske installationer, herunder CTS
Det er en forudsætning, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte bygningschef Kim Petri Petersen på tlf. 7266 2475 eller kppe@ucsyd.dk.

Ansøgning
Ser du dig selv som den rette i stillingen, skal du sende os din ansøgning og cv via linket senest 27. november 2020 kl. 23:59.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.