Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk designer / assistent

Hos LETH STEEL har vi temmelig travlt og derfor søger vi en Teknisk designer / teknisk assistent, der kan arbejde med Solidworks på 3D og 2D niveau. Du vil få en inspirerende og travl hverdag og en kontaktflade til kunder og kollegaer.

Vores tegningsprogram er Bysoft 7, så du skal gerne have en solid erfaring med Solidworks og stærke kompetencer indenfor teknisk design af IT-løsninger.

Vi har opgaver indenfor mange forskellige brancher, lige fra møbler til bygnings stål. Det er primært opgaver med at designe emner, der skal bearbejdes i tyndplade, udvikling af prototyper og diverse bestillingsopgaver, der kommer via mail, telefon eller håndskitser.

Det foretrækkes, at du har kendskab til laserskæring og kantbukning.

Stillingen er på fuldtid 37 timer pr. uge.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011358Phoenix-019fec9212019-04-25T00:00:00Teknisk designer / assistent

Hos LETH STEEL har vi temmelig travlt og derfor søger vi en Teknisk designer / teknisk assistent, der kan arbejde med Solidworks på 3D og 2D niveau. Du vil få en inspirerende og travl hverdag og en kontaktflade til kunder og kollegaer.

Vores tegningsprogram er Bysoft 7, så du skal gerne have en solid erfaring med Solidworks og stærke kompetencer indenfor teknisk design af IT-løsninger.

Vi har opgaver indenfor mange forskellige brancher, lige fra møbler til bygnings stål. Det er primært opgaver med at designe emner, der skal bearbejdes i tyndplade, udvikling af prototyper og diverse bestillingsopgaver, der kommer via mail, telefon eller håndskitser.

Det foretrækkes, at du har kendskab til laserskæring og kantbukning.

Stillingen er på fuldtid 37 timer pr. uge.

2019-06-01T00:51:54.943 Hos LETH STEEL har vi temmelig travlt og derfor søger vi en Teknisk designer teknisk assistent, der kan arbejde med Solidworks på 3D og 2D niveau. Du vil få en inspirerende og travl hverdag og en kontaktflade til kunder og kollegaer. Vores tegningsprogram er Bysoft 7, så du skal gerne have en solid erfaring med Solidworks og stærke kompetencer indenfor teknisk design af IT-løsninger. Vi har opgaver indenfor mange forskellige brancher, lige fra møbler til bygnings stål. Det er primært opgaver med at designe emner, der skal bearbejdes i tyndplade, udvikling af prototyper og diverse bestillingsopgaver, der kommer via mail, telefon eller håndskitser. Det foretrækkes, at du har kendskab til laserskæring og kantbukning. Stillingen er på fuldtid 37 timer pr. uge.11jobnet019fec92100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3513460LETH STEEL A/S11Ølandsvej 108800ViborgDKDanmark0
leth@lethsteel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749231JobNet4978755497875510025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=019fec92https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=019fec92https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=019fec92&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=019fec92&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/14.jpgTeknisk designer / assistent12008001Dansk3Læse/ tale933245Teknisk designer7Håndværk & service361567348Jes Lethleth@lethsteel.dkDKDanmarkDKDanmark330089358Fjordvejs Maskinfabrik søger en teknisk designelevRobot Fjordvejs Maskinfabrik A S er inde i en rivende udvikling og i gang med en modernisering af såvel administration, IT-systemer og produktion. Vi har nyligt taget ny og moderne administrationsbygning i brug. Til vores tegnestue søger vi en teknisk designelev med speciale i industriel produktion. Arbejdsopgaver: - Tegning af maskiner, muligvis også komplette anlæg på sigt - Vi anvender MS Office, NAV, SketchUp, Acad MD og Acad Inventor Kvalifikationer: - du vil uddannes som teknisk designer med speciale i industriel produktion - du har 1. skoleperiode på teknisk designer - du besidder maskinforståelse - du er nysgerrig på produktionsprocesserne i vores produktion - du er positiv, engageret og kan lide udfordringer - du er selvstændig, ansvarsbevidst og har en høj arbejdsmoral Vi tilbyder: - en bred uddannelse inden for teknisk design - personlig og faglig udvikling - spændende og udfordrende elevforløb med samspil med kompetente kolleger Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Karsten Bjerre på tlf. 20 80 41 90. Finder du elevjobbet interessant send din ansøgning og CV til Produktionschef Karsten Bjerre på kab@fjordvejs.dk . Vi indkalder løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. --- Fjordvejs Maskinfabrik A S har ca. 60 entusiastiske medarbejdere og en omsætning på ca. det samme i millioner. Vi udvikler og producerer transportudstyr til industrien, hvor vi går ind og laver individuelle løsninger til de enkelte kunder. Vi har kunder over hele verden, og vi tør godt kalde os specialister inden for vores felt. Vi leverer transportudstyr til fiskefoderfabrikker, fiskemelsfabrikker, kød- og benmelsfabrikker, tørmørtelfabrikker, kalkværker, korn- og foderstoffer, pet food fabrikker og mange andre professionelle aktører. Vi siger vi kan transportere alle former for bulk varer bare det er tørt.

Fjordvejs Maskinfabrik A/S er inde i en rivende udvikling og i gang med en modernisering af såvel administration, IT-systemer og produktion. Vi har nyligt taget ny og moderne administrationsbygning i brug. Til vores tegnestue søger vi en teknisk designelev med speciale i industriel produktion.

Arbejdsopgaver:

- Tegning af maskiner, muligvis også komplette anlæg på sigt

- Vi anvender MS Office, NAV, SketchUp, Acad MD og Acad Inventor

Kvalifikationer:

- du vil uddannes som teknisk designer med speciale i industriel produktion

- du har 1. skoleperiode på teknisk designer

- du besidder maskinforståelse

- du er nysgerrig på produktionsprocesserne i vores produktion

- du er positiv, engageret og kan lide udfordringer

- du er selvstændig, ansvarsbevidst og har en høj arbejdsmoral

Vi tilbyder:

- en bred uddannelse inden for teknisk design

- personlig og faglig udvikling

- spændende og udfordrende elevforløb med samspil med kompetente kolleger

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Karsten Bjerre på tlf. 20 80 41 90.

Finder du elevjobbet interessant – send din ansøgning og CV til Produktionschef Karsten Bjerre på kab@fjordvejs.dk . Vi indkalder løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

---

Fjordvejs Maskinfabrik A/S har ca. 60 entusiastiske medarbejdere og en omsætning på ca. det samme i millioner. Vi udvikler og producerer transportudstyr til industrien, hvor vi går ind og laver individuelle løsninger til de enkelte kunder. Vi har kunder over hele verden, og vi tør godt kalde os specialister inden for vores felt. Vi leverer transportudstyr til fiskefoderfabrikker, fiskemelsfabrikker, kød- og benmelsfabrikker, tørmørtelfabrikker, kalkværker, korn- og foderstoffer, pet food fabrikker og mange andre professionelle aktører. Vi siger vi kan transportere alle former for bulk varer – bare det er tørt.

FJORDVEJS MASKINFABRIK A/SSkive2019-09-13T00:00:002019-11-06T00:00:00
330085311Teknisk tegner til Solid WorksRobot Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. Hvem er vi: Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. Vores produktion består af 4 Bystonic lasere, 3 kantpressere, CNC-bearbejdning, smedeafdeling og pulverlakkeringsanlæg. Vi er kendte for at levere produkter hurtigt - ofte fra dag til dag. Derfor er hverdagen ofte tempofyldt og omskiftende. Arbejdsopgaver: 3D tegning i Solid Works Udarbejdelse af produktionstegning til egen produktion Dialog med kunder ang. udførelse af opgaver Hvad forventer vi af dig: Erfaring med Solid Works er et must Evt. kendskab til Bysoft 7 Udadvendt og smilende Taler dansk Kreativ Stilling er fuldtid på Ølandsvej 10, 8800 Viborg. Kunne du tænke dig en hverdag med tempo og højt humør, så send en ansøgning og cv.

Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. 

Hvem er vi:

Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. 

Vores produktion består af 4 Bystonic lasere, 3 kantpressere, CNC-bearbejdning, smedeafdeling og pulverlakkeringsanlæg.

Vi er kendte for at levere produkter hurtigt - ofte fra dag til dag. Derfor er hverdagen ofte tempofyldt og omskiftende.

Arbejdsopgaver:

  • 3D tegning i Solid Works
  • Udarbejdelse af produktionstegning til egen produktion
  • Dialog med kunder ang. udførelse af opgaver

Hvad forventer vi af dig:

  • Erfaring med Solid Works er et must
  • Evt. kendskab til Bysoft 7
  • Udadvendt og smilende
  • Taler dansk
  • Kreativ

Stilling er fuldtid på Ølandsvej 10, 8800 Viborg.

Kunne du tænke dig en hverdag med tempo og højt humør, så send en ansøgning og cv. 

LETH STEEL A/SViborg2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330087965Teknisk tegner/konstruktør søges til møbler og inventar virksomhedRobot Teknisk tegner konstruktør søges Virksomheden: Vi er en moderne møbel og inventar virksomhed, med opgaver fordelt ligeligt imellem erhvervskunder samt private bolig projekter i den gode ende af skalaen. Vi har eget dansk snedkeri produktion, hvor vi udfører alle håndværks processerne under samme tag. Vi går meget op i at levere kvalitet til aftalt tid og sted, som en seriøs leverandør og samarbejdspartner. Stillingen: Vi har rigtig travlt og ønsker derfor at udvide vores PTA afdeling. Jobbet består i udarbejdelse af salgs tegninger, kalkulation, produktionstegninger ordreoprettelser og intern salgs backup. Vi søger derfor en teknisk tegner, design teknolog eller konstruktør med erfaring fra møbel og inventarbranchen til udarbejdelse af salgs og produktionstegninger, kalkulation samt intern salgs backup på mails og telefon. Du er uddannet teknisk tegner eller design teknolog evt. med en håndværksmæssig baggrund og du har erfaring med at udarbejde 3d modeller tegninger og produktionsgrundlag til møbel inventar og eller køkken bolig indretning. Du har det godt med edb og er superbruger i Inventor og Autocad samt erfaren bruger af Exel, Word og Outlook. Du har lyst til at være i kontakt med kunderne, være service mindet og struktureret, så kunderne oplever en god, hurtig og professionel dialog. Du skal indgå i et team på 5 mand i salg, konstruktion og ledelse og 11 dedikerede møbel og maskinsnedkere. Hvis du er et åbent og positivt menneske, omgængelig, pligtopfyldende, stabil, kvalitetsbevidst og servicemindet og syntes at stillingen lyder spændende og lige passer til dig, så må du meget gerne kontakte Kasper@bygholm.com eller på telefon 2835 8283 for en snak om arbejdets omfang m.v. og du må gerne ringe aften og weekend, hvis det passer dig bedst. Tiltrædelse efter nærmere aftale. Ansøgninger vil blive behandlet løbende gerne inden den 20. september.

Teknisk tegner/konstruktør søges

 

Virksomheden:

Vi er en moderne møbel og inventar virksomhed, med opgaver fordelt ligeligt imellem erhvervskunder samt private bolig projekter i den gode ende af skalaen.

Vi har eget dansk snedkeri/produktion, hvor vi udfører alle håndværks processerne under samme tag.

Vi går meget op i at levere kvalitet til aftalt tid og sted, som en seriøs leverandør og samarbejdspartner.

 

Stillingen:

Vi har rigtig travlt og ønsker derfor at udvide vores PTA afdeling.

Jobbet består i udarbejdelse af salgs tegninger, kalkulation, produktionstegninger ordreoprettelser og intern salgs backup.

Vi søger derfor en teknisk tegner, design teknolog eller konstruktør med erfaring fra møbel og inventarbranchen til udarbejdelse af salgs og produktionstegninger, kalkulation samt intern salgs backup på mails og telefon.

Du er uddannet teknisk tegner eller design teknolog evt. med en håndværksmæssig baggrund og du har erfaring med at udarbejde 3d modeller/tegninger og produktionsgrundlag til møbel/inventar og eller køkken/bolig indretning.

Du har det godt med edb og er superbruger i Inventor og Autocad samt erfaren bruger af Exel, Word og Outlook.

Du har lyst til at være i kontakt med kunderne, være service mindet og struktureret, så kunderne oplever en god, hurtig og professionel dialog.

Du skal indgå i et team på 5 mand i salg, konstruktion og ledelse og 11 dedikerede møbel og maskinsnedkere. 

Hvis du er et åbent og positivt menneske, omgængelig, pligtopfyldende, stabil, kvalitetsbevidst og servicemindet og syntes at stillingen lyder spændende og lige passer til dig, så må du meget gerne kontakte Kasper@bygholm.com eller på telefon 2835 8283 for en snak om arbejdets omfang m.v. og du må gerne ringe aften og weekend, hvis det passer dig bedst.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende gerne inden den 20. september.

BYGHOLM WOOD A/SRanders SV2019-09-11T00:00:002019-09-20T00:00:00
330087494betterpeople søger to tekniske designere til ConstructaRobot Er du en erfaren og faglig dygtig teknisk designer med en bred konstruktions- og installationsforståelse? Motiveres du af at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor refleksion og udvikling vægtes højt? Så er du måske Constructas nye tekniske designer. Constructa A S er en rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Virksomheden rådgiver forskellige kunder inden for ingeniør- og arkitektfaget. Alsidige opgaver med ansvar og indflydelseSom teknisk designer hos Constructa får du til opgave at udarbejde tegninger til ingeniørerne, så der skabes værdi på byggepladserne. Dine arbejdsopgaver er varierende og kan både være større og mindre inden for hverdagsbyggeri med omdrejningspunkt i konstruktion og installation. Du kommer til at indgå i et tværfaglige fællesskab på kontoret i Silkeborg, og du vil opleve, at du får ansvar og indflydelse, samt at der er rig mulighed for personlig udvikling og udvikling af det samlede team. Solid forståelse for konstruktioner og installationerDin erfaring har du blandt andet fra en håndværksmæssig uddannelse, hvor du med fordel har suppleret med en BIM-relateret uddannelse. Derudover har du nogle års erfaring fra en ingeniørvirksomhed, hvor du har været vant til at arbejde sammen med ingeniører. Du har en bred og solid forståelse for konstruktioner og installationer, og du er faglig dygtig til at udarbejde byggetekniske tegninger, gerne i ArchiCAD eller Revit, og kan selvstændigt udarbejde oplæg til planer, snit og detaljer. Som person er du reflekterende og motiveres af altid at være på forkant. Du er faglig nysgerrig, og dit arbejde er gennemsyret af din ordentlighed og sans for detaljer. Hvad enten, du samarbejder med dine kollegaer eller arbejder selvstændigt, har du fokus på videndeling og værdiskabelse for kunden. Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfæreConstructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Faglighed vægtes højt, og der prioriteres en hverdag hvor arbejde, dygtiggørelse og hverdagslivet harmonerer i en sund balance. Kulturen er præget af tværfaglighed, stærke værdier og et godt fællesskab, hvor alle bidrager til den positive atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og selvstændighed. Rekrutteringen varetages af betterpeopleDa stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på de rette kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. (C) betterpeople A S

 

Er du en erfaren og faglig dygtig teknisk designer med en bred konstruktions- og installationsforståelse? Motiveres du af at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor refleksion og udvikling vægtes højt? Så er du måske Constructas nye tekniske designer.

Constructa A/S er en rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Virksomheden rådgiver forskellige kunder inden for ingeniør- og arkitektfaget.

Alsidige opgaver med ansvar og indflydelse
Som teknisk designer hos Constructa får du til opgave at udarbejde tegninger til ingeniørerne, så der skabes værdi på byggepladserne. Dine arbejdsopgaver er varierende og kan både være større og mindre inden for hverdagsbyggeri med omdrejningspunkt i konstruktion og installation. Du kommer til at indgå i et tværfaglige fællesskab på kontoret i Silkeborg, og du vil opleve, at du får ansvar og indflydelse, samt at der er rig mulighed for personlig udvikling og udvikling af det samlede team.

Solid forståelse for konstruktioner og installationer
Din erfaring har du blandt andet fra en håndværksmæssig uddannelse, hvor du med fordel har suppleret med en BIM-relateret uddannelse. Derudover har du nogle års erfaring fra en ingeniørvirksomhed, hvor du har været vant til at arbejde sammen med ingeniører. Du har en bred og solid forståelse for konstruktioner og installationer, og du er faglig dygtig til at udarbejde byggetekniske tegninger, gerne i ArchiCAD eller Revit, og kan selvstændigt udarbejde oplæg til planer, snit og detaljer. Som person er du reflekterende og motiveres af altid at være på forkant. Du er faglig nysgerrig, og dit arbejde er gennemsyret af din ordentlighed og sans for detaljer. Hvad enten, du samarbejder med dine kollegaer eller arbejder selvstændigt, har du fokus på videndeling og værdiskabelse for kunden.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Faglighed vægtes højt, og der prioriteres en hverdag hvor arbejde, dygtiggørelse og hverdagslivet harmonerer i en sund balance. Kulturen er præget af tværfaglighed, stærke værdier og et godt fællesskab, hvor alle bidrager til den positive atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og selvstændighed.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på de rette kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/SSilkeborg2019-09-10T00:00:002019-09-29T00:00:00
330088738REVIT-TEGNERRobot Til vores projekteringsafdeling søger vi en teknisk tegner til design og optegning af projekter indenfor sprinkleranlæg. Du vil blive en del af et team på 4 som står for projektering af sprinkleranlæg til større byggeprojekter. Det er et krav at du er rutineret REVIT-bruger.

Til vores projekteringsafdeling søger vi en teknisk tegner til design og optegning af projekter indenfor sprinkleranlæg.

Du vil blive en del af et team på 4 som står for projektering af sprinkleranlæg til større byggeprojekter.

Det er et krav at du er rutineret REVIT-bruger.

 

DTEK A/SStøvring2019-09-12T00:00:002019-10-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Fjordvejs Maskinfabrik søger en teknisk designelev

FJORDVEJS MASKINFABRIK A/S

Skive
Fjordvejs Maskinfabrik A S er inde i en rivende udvikling og i gang med en modernisering af såvel administration, IT-systemer og produktion. Vi har nyligt taget ny og moderne administrationsbygning i brug. Til vores tegnestue søger vi en teknisk des...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:6. november 2019

Teknisk tegner til Solid Works

LETH STEEL A/S

Viborg
Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. Hvem er vi: Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. Vores produktion...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Teknisk tegner/konstruktør søges til møbler og inventar virksomhed

BYGHOLM WOOD A/S

Randers SV
Teknisk tegner konstruktør søges Virksomheden: Vi er en moderne møbel og inventar virksomhed, med opgaver fordelt ligeligt imellem erhvervskunder samt private bolig projekter i den gode ende af skalaen. Vi har eget dansk snedkeri produktion, hvor vi...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:20. september 2019

betterpeople søger to tekniske designere til Constructa

betterpeople A/S

Silkeborg
Er du en erfaren og faglig dygtig teknisk designer med en bred konstruktions- og installationsforståelse? Motiveres du af at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor refleksion og udvikling vægtes højt? Så er du måske Constructas nye tekniske designer. ...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:29. september 2019

REVIT-TEGNER

DTEK A/S

Støvring
Til vores projekteringsafdeling søger vi en teknisk tegner til design og optegning af projekter indenfor sprinkleranlæg. Du vil blive en del af et team på 4 som står for projektering af sprinkleranlæg til større byggeprojekter. Det er et krav at du ...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019