Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Designer / Bygningskonstruktør / Arkitekt - Barselsvikariat

Søges til Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Til udarbejdelse af tegninger m.m. i forbindelse med byggesager, søger vi en dygtig medarbejder til midlertidig ansættelse.

Arbejdet består i udførelse af projekttegninger af forskellige typer enfamilieshuse og sommerhuse fra Trelleborg samt udarbejdelse af grafisk markedsføringsmateriale. Det primære arbejde er udarbejdelse af CAD-tegninger på baggrund af råskitser udarbejdet i forbindelse med kundemøder hos vores arkitekt eller konsulenter. Råskitserne omsættes til projekttegninger, der tilpasses de byggesystemer Trelleborgs huse bygges efter. Derudover udføres standardtegninger/illustrationer i forbindelse med nye kataloger, hjemmeside og produktudvikling samt diverse konstruktionstegninger. Har du kendskab til CMS baserede hjemmesider, vil du desuden få ansvaret for vedligehold af vores hjemmeside.

Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent, bygningskonstruktør eller arkitekt og har gerne - men ikke nødvendigvis - erfaring med lignende arbejde. Vi forventer, at du arbejder med stor omhu, og at du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du er desuden fleksibel og i stand til at håndtere ”mange bolde” når det er påkrævet. Tegningerne udføres i AutoCad 2019 og indgående kendskab til dette program derfor en nødvendig forudsætning. Kendskab til Adobe Photoshop m.m. vil være en fordel, idet forskellige former for billedhåndtering ofte indgår i arbejdet.

Arbejdet udføres på vores kontor i Birkerød, og der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 3. august 2020. Længden af vikariatet er pt. ukendt, men forventes at vare ca. 10 måneder.
Stillingen fordrer brug af dansk i skrift og tale.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Casper Clorius på tlf.: 45854455.


Ansøgningsfrist: Søndag d. 21. juni 2020.

Se mere på vores ansøgersite: https://trelleborg.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.