Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk designer elev søges

Teknisk designer/industriel produktion

Green Box er et ungt firma i rivende udvikling, med stor fokus på vores tekniske knowhow. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde en Teknisk Designer-elevstilling til tiltrædelse i 2018.

Profil:

-    Vi forestiller os at vores nye elev evt. har en håndværkermæssig baggrund

-    Kan håndtere, til tider, meget travle perioder og hektisk aktivitet

-    Har overblik og er struktureret, og er god til at administrere sine opgaver og tid.

-    Har lyst og mod på, at være en del af Green Box familien og deltage i den utroligt     spændende rejse, med udvikling og vækst, som Green Box er på.

Vi tilbyder dig:

-     En unik uddannelse hvor du vil få kendskab til både industriel produktion, konstruktion   af kabiner og indgående kendskab til opbygning af vådrum.

-     Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

-     Personlig og struktureret uddannelsesplan med tilknytning af en mentor.

-     Målrettet undervisning i design af vores kabiner ved brug af Solid works.

-     Deltagelse i projektmøder, opstart og planlægning af nye projekter.

 

Om Green Box:    https://www.greenbox.dk/

Green Box er startet i 2014, fordi det danske marked ikke kunne levere badekabiner, der var lette, af højeste kvalitet og samtidigt konkurrencedygtige på prisen.

Vi i Green Box tænker nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen og til alle vores tilfredse kunder.

Præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

REKRUTTERING Teknisk designer

AktivPersonale A/S

For kunde i Herning Kommune søges teknisk designer. Du vil indgå i et team, så det forventes, at du er en teamplayer, der er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændig. Du tilbydes gode kolleger og løn efter aftale. Kan du matche dette job og har lys...
Indrykket:7. september 2018
Udløbsdato:2. november 2018

Er du, gerne nyuddannet, teknisk tegner, byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør og mangler du en rigtig spændende arbejdsplads bør du nok søge denne stilling.

WOODCON A/S

Ikast-Brande
Arbejdsopgaverne: projektering af tagkonstruktioner i samarbejde med kunder rådgivere Udarbejdelse af produktionsgrundlag i TrussCon RoofCon eller Pamir Faglige kvalifikationer: Relevant byggeteknisk uddannelse (gerne nyuddannet) Gerne håndværksmæss...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Produktionsteknolog/Teknisk tegner

MT Stålindustri A/S

Skive
Til vore afdelinger i Rødding og Skive søger vi en teknisk designer, der har erfaring og lyst til at varetage de daglige opgaver med tegninger i solid works Arbejdsområder: * Produktionstegninger i Solid Works * DXF og DWG filer til skæring * Projek...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018