Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Designer i enten København eller Århus - se her!

Har du styr på Revit MEP? Ønsker du opgaver med stor frihed og mulighed for at præge projekterne selv? Ønsker du at være en af få, men i et stærkt fællesskab? Og ønsker du stærke muligheder for udvikling og samarbejde hos en af Danmarks største sprinkler installatører? Ønsker du at starte i et team som har fokus på oplæring og personlig udvikling? Hvis svaret er ja, så kan Bravida nu tilbyde en særlig stilling, hvor du får mulighed for at blive specialist i projektering af sprinkleranlæg.

Bravida er i dag en af Danmarks stærkeste spillere også på sprinkler området. Vi har en høj faglighed og et velfungerende og fagligt stærkt team. Vi er i Bravida på en spændende rejse, hvor vi ønsker, at fokusere på de forretningsområder som vi i Bravida kalder “specialer” herunder sprinkler. På denne spændende rejse mangler vi dig på vores hold, som har lyst til konstant fokus på at opnå den bedste løsning – du får lov til at gøre en forskel som få fra dag 1. 

Om jobbet

Du får en hverdag, hvor du vil indgå i tæt dagligt samarbejdet med nogle af Danmarks mest erfarne designere i et team, som mener det er vigtigt at have det sjovt og uformelt samtidig med, at vi ønsker at præstere og gøre en forskel. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at indgå i et udadvendt team, hvor teamspirit, høj faglighed og stor motivation er karakteristisk.

Vi er specialister, og betjener kunder, som kan betegnes som absolut “sværvægtere” inden for deres områder, hvorfor vi ikke bare har en krævende og udfordrende arbejdsdag, men også kan tilbyde et særdeles fagligt udviklende miljø. 

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • 3D design og modulering i Revit MEP af sprinkler projekter i tæt samarbejde med projekteringslederne/ingeniørerne
 • Tilsyn på byggepladser
 • Uddannelse og udvikling af andres og egne kompetencer
 • Koordinering med andre faggrupper (El, Ventilation, VVS, etc.) samt rådgivere.
 • Deltagelse på DBI dage, udvalgsmøder og generelle kurser for til stadighed at være en af de førende i markedet
 • Vores sprinklerteam består i øjeblikket af 8 personer fordelt i København, Odense og Århus. Vi forventer, at din daglige gang vil blive på vort domicil i enten Århus eller Brøndby. Her vil vor Designere tage godt imod og give dig en grundig oplæring i sprinkler faget. Kender du til sprinkler i forvejen, er dette en fordel. 

  Har du lyst til at blive en af få?

  Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så send en ansøgning med dit CV via vores hjemmeside bravida.dk. 

  Interesseret?

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Sprinkler Nikolaj Bagge på telefon 2525 1832.

  [789] 

  Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.