Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk designer søges til KVM Industrimaskiner A/S, Kjellerup

Er du uddannet teknisk designer, og har du erfaring fra jern- og metalbranchen? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer? Vil du være en del af en international virksomhed med højt til loftet, hvor dine idéer bliver værdsat? Så er det dig, vi søger til KVM Industrimaskiner A/S!

KVM Industrimaskiner A/S er en af de førende leverandører af asfaltanlæg, blokstensmaskiner og forme til betonprodukter worldwide. Vedvarende produktudvikling og tests giver grobund for nye maskiner og procesteknologi og er samtidig medvirkende til optimering af eksisterende anlæg. KVM Industrimaskiner A/S skaber værdi for kunderne med kvalitetsprodukter, maskiner og anlæg samt professionel service, som alle medarbejdere i organisationen bidrager til. 

Som teknisk designer hos KVM International A/S får du ansvaret for udarbejdelse af produktionstegninger i 2D. Din rolle er at sikre et godt overlap fra konstruktion til produktion i samarbejde med produktionschefen. Derfor vil det være en fordel, at du har en baggrund fra jern- og metalbranchen, således at du kan omsætte teorien i tegnearbejdet til praksis i produktionen.  
 
Herudover vil du på nogle projekter også blive inddraget i vurdering og klarlægningen af opgaven og sikre koblingen til produktionen.  
Du vil ud fra oplæg på en given konstruktion udarbejde tegningsforslag. Andre opgaver, du vil støde på, kan være rentegning af projekter, udarbejdelse af styklister samt diverse klassiske ad hoc-opgaver inden for dit felt.

Om dig 
Du kommer med en baggrund og uddannelse som teknisk designer, og du har erfaring med dig. 

Herudover ser vi gerne, at du har: 

  • En bred teknisk og maskinel forståelse inden for jern- og metalbranchen
  • Erfaring med at tegne i 2D 
  • Erfaring med projekthåndtering 
  • Arbejdet med produktionstegninger og maskinkonstruktion 

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau, da du også vil have kontakt med udenlandske samarbejdspartnere.

Som person er du systematisk i din tilgang til opgaver. Det er vigtigt, at du kan overskue dine projekter og er bevidst om de handlinger, du foretager dig.  
Sluttelig er du en person, som arbejder selvstændigt, og som kan træffe relevante beslutninger vurderet ud fra din faglighed.
 
KVM International A/S tilbyder

Du vil blive en del af en flad organisation med åben dialog i øjenhøjde. Virksomheden bærer præg af lang anciennitet blandt de ansatte, så du vil blive en del af et godt miljø med fokus på medarbejdere, sparring og sammenhold.
Du tilbydes desuden en attraktiv lønpakke, pension, sundhedsforsikring, kaffe- og frugtordning. 

Yderligere info
Arbejdstid på fast daghold med mulighed for flekstid.

Vi ser frem til at høre fra dig
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for KVM Industrimaskiner A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Om KVM Industrimaskiner A/S
KVM Industrimaskiner A/S er en internationalt orienteret virksomhed på forkant med den teknologiske udvikling. 
KVM Industrimaskiner A/S fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM Industrimaskiner A/S tæller ca. 125 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Se mere på http://www.kvm.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.