Teknisk Designer til NTF-Aalborg A/S

NTF-Aalborg A/S er en vækst- og eksportorienteret nichevirksomhed, der leverer et bredt program af innovative kundetilpassede løsninger i rustfrit stål. Løsningerne er baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål, og fremstilles af dygtige og erfarne medarbejdere. NTF-Aalborg A/S fokuserer primært på produktområderne procesudstyr, inventar & hygiejne, maskinafskærmning og underleverandørarbejde og råder over et moderne produktionsanlæg med robotteknologi.

Til NTF-Aalborg A/S søger vi nu en dygtig teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende til virksomhedens PTA-funktion.

Jobbet

Du får ansvaret for at supportere produktionen og salgsafdelingen med udarbejdelse af tegningsmateriale og optimering af ordrehåndteringen. Du arbejder tæt sammen med både salg og produktion og kommer primært til at arbejde med:

  • Tegningsarbejde i Inventor, herunder konstruktion og videreudvikling af kundetilpassede løsninger
  • Udarbejdelse af produktionsgrundlag og dokumentation til produktionen
  • Kvalitetssikring af produktionsgrundlaget for de enkelte ordrer
  • Teknisk support til salg og produktion
  • Optimering af samarbejdet mellem PTA og produktion
  • Kundekontakt i samarbejde med Backoffice
  • Bidrage til at de aftalte deadlines overholdes – både internt og overfor kunder

Om dig

Du har erfaring med at tegne og konstruere kundetilpassede løsninger, har kendskab til Vault eller lignende systemer og behersker Office pakken, herunder Excel. Du behersker engelsk i skrift og tale og har evt. kendskab til tysk. Du arbejder struktureret, er uformel samt motiveret for at bidrage til videreudviklingen af NTF-Aalborg A/S. Du har måske en håndværksmæssig baggrund som er suppleret med en uddannelse som teknisk designer, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Måske har du erfaring fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed i jern- eller stålbranchen.

Foruden en konkurrencedygtig løn, tilbyder NTF-Aalborg A/S gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hjælpsomme kollegaer samt et godt og uformelt arbejdsmiljø. Spørgsmål til stillingen kan rettes til konsulent Peter Overby på tlf. 41 67 81 80. Se mere om virksomheden på www.ntf.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.