Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk dygtig layouter med flair for publikationsopsætning og foto

Er InDesign og kameraet din foretrukne legeplads? Og har du både styr på, hvordan publikationer sættes op, og hvordan man tager skarpe billeder og video af både skolebørn og en minister? Så er du måske vores nye kollega i Center for Kommunikation og Presse.

Vil du være med til at styrke ministeriets visuelle udtryk og sætte dit præg på formidlingen af alt fra pædagogiske inspirationsmaterialer til komplicerede uddannelsesaftaler? Så søger vi lige nu en hybrid i en tidsbegrænset 2-årig stilling, der kan varetage opgaver med henholdsvis opsætning af grafisk materiale og fotograf/video-arbejde. Du vil blive ansat i Center for Kommunikation og Presse i Departementet i Børne- og Undervisningsministeriet.

Grafiske skills
Arbejdet rummer alt fra klassiske publikationer og vejledninger til tryk, pixibøger, invitationer, nyhedsbreve, reklamebannere og design til stande. Vi implementerer og understøtter ministeriets designguide både på daglig basis og i større projekter på tværs af trykte og digitale platforme. Du skal derfor have et skarpt grafisk øje og sætte en dyd i at overholde en designguide, samtidig med at du er en mester til InDesign, hvor du arbejder struktureret med navngivning, paragraph styles og layout.

Foto og video skills
Du vil få ansvaret for at forny ministeriets eksisterende billeddatabase og tage nye professionelle fotos af et ressortområde, der dækker alt fra vuggestuebørn, folkeskolen, ungdoms- og voksenuddannelser. Derudover vil der være opgaver med at hjælpe et stort hus’ daglige behov for foto- og videooptagelser af alt fra konferencer til faglige oplæg. Du vil derudover indgå i et team, der hjælper ministeren med videohilsener og pressemøder.

Din samlede profil

  • Du er en dygtig grafisk layouter med et skarpt øje for at både den visuelle fortælling og den gode formidling.
  • Du har erfaring med større publikationer til print og med foto- og videoarbejde.
  • Du er struktureret og trives med at arbejde med mange sideløbende projekter og korte deadlines.
  • Du er god til at planlægge, samarbejde og kommunikere med dine kollegaer og et stort politisk hus.
  • Har du erfaringer med de nye tilgængelighedskrav og kender GDPR-reglerne er det bestemt et plus.
  • Du er superbruger af Adobe-pakken - især InDesign, Photoshop, Premiere Pro og Lightroom eller lign.
Om din ansættelse
Stillingen er tidsbegrænset i to år, og du bliver en del af et engageret grafisk team på fire medarbejdere i kommunikationsenhed i Center for Kommunikation og Presse. Vi arbejder dagligt for at betjene ministeriet og ministeren inden for alt, der har med ekstern kommunikation, hjemmesider, sociale medier, grafiske opgaver og kampagner at gøre.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som Grafiker efter gældende overenskomst på det statslige område.

Sådan søger du
Send din motiverede ansøgning og dit CV elektronisk senest søndag den 18. oktober 2020. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 43.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Frederik Klavsen på telefon 3392 5149 eller konstitueret chef for kommunikationsenheden Nynne Himmelstrup på telefon 6188 4725.

Børne- og Undervisningsministeriet ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.