Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk funderet håndværker søges til bygningsvedligeholdelse

Norddjurs Kommune søger snarest muligt en erfaren installatør/tekniker til Driftscenter Norddjurs.
Opgaverne ligger indenfor Driftscenter Norddjurs, som er en del af Vej og ejendom. Driftscenteret udfører vedligeholdelsesopgaver på de offentlige veje, grønne områder og bygninger. I denne stilling er der særligt tale om udførelsen af vedligeholdelsesopgaver på de kommunale bygningers tekniske anlæg. Opgavetyperne spænder bredt fra basal servicering af ventilationsanlæg, varmeanlæg, ABA-anlæg mv. til mindre arbejder som trækning af EL-kabler, supervisering af CTS/ECL, opsætning af enkelte EL-stik, afløb, hårde hvidevarer og mange andre mere eller mindre specielle opgaver, der som helhed stiller krav til din interesse og færdigheder ud i teknik/mekanik generelt. Der vil herudover fra tid til anden være tale om samarbejde med en anden håndværker hvis ekspertise vil ligge primært indenfor tømrerfaget. Du vil være i tæt samarbejde med kommunens ejendomscenter, som er bestillere af vedligeholdelsesopgaver på de kommunale ejendomme. Din arbejdsplads vil være i hele Norddjurs kommune, med udgangspunkt i Kalorievej 7, 8500 Grenaa.

Primære arbejdsopgaver:

   • Varetagelse af serviceleder opgaver på ejendomme der ikke har en sådan ansat
   • Pedel-lignende opgaver såsom: Betjening af ABA-anlæg, betjening af varmestyring (CTS/ECL), filterskift i ventilationsanlæg, rensning af sandfangs brønde mv.
   • Andre forefaldende opgaver indenfor vej og park-området.
   • Udførelse af VVS eller EL opgaver ifbm. mindre projekter som udskiftning af et køkken eller lign.

Dine kvalifikationer:

   • Kunne være en maskinmester uddannelse, med en håndværksmæssig baggrund, ejendomsfunktionær, elektriker, VVS´er eller lign.
   • Skal have en bred erfaring indenfor teknik/mekanik generelt.
   • Gerne autorisation som enten EL- eller VVS-installatør
   • Kan arbejde selvstændigt, systematisk, struktureret og nytænke arbejdsopgaver.
   • Skal have kørekort, og gerne trailerkort.
   • Kan kommunikere åbent, imødekommende og klart.
   • Er en god kollega og har rigtig gode samarbejdsevner.
   • Er robust i samspillet med engagerede kolleger.
   • Tager sit gode humør med på arbejde og trives i en uformel omgangstone.


I jobbet får du mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer både gennem traditionelle kurser og uddannelser, men også andre interne former for kompetenceudvikling, eksempelvis vidensdeling, tværfagligt arbejde og projektarbejde. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, hvor løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Der vil være mulighed for flekstid, da vi vægter balancen mellem arbejdsliv og familieliv højt.


Norddjurs Kommune har ca. 38.000 indbyggere, og er et fantastisk naturområde med strand og vand, og skove, heder og marker. Norddjurs Kommune er dog andet og mere end sin pragtfulde natur. Der bygges nyt og investeres, blandt andet på Grenaa Havn, som allerede nu med til at sparke gang i vækst og beskæftigelse i Norddjurs. Kommunen understøtter også væksten på flere fronter, f.eks. gennem omfattende byggeri af moderne ældreboliger, ved at skabe gode rammer for ungdomsuddannelser, byudvikling, tiltrækning af tilflyttere og meget andet. Gennem åbenhed, dialog og ligeværdighed ønsker kommunen, at fremme en kultur, hvor den sunde fornuft er synlig i hverdagen, og hvor der er plads til prøvehandlinger


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her