Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Gymnasium i Aars søger dygtige gymnasielærere.Vi søger 1-2 nye kolleger til undervisning i fagene matematik, fysik, teknologi og informatik. Undervisningserfaring og pædagogikum er en fordel, og kandidater med to eller flere fag foretrækkes.

Teknisk Gymnasium i Aars er sammen med Handelsgymnasiet en del af Erhvervsskolerne Aars. Lærerkollegiet på Erhvervsgymnasierne tæller 34 fastansatte gymnasielærere. Vi har alle en arbejdsstation på gymnasiet, og vi lægger vægt på godt samarbejde og kollegial sparring. Erhvervsgymnasierne er karakteriseret ved at være en mindre uddannelsesinstitution med ca. 300 elever ligeligt fordelt på hhx og htx. Derudover underviser vi eux i samarbejde med eud på Erhvervsskolernes Aars og Nordjyllands Landbrugsskole. Vi er i indeværende og det kommende skoleår særligt optagede af at udvikle læringsmiljøet for vores elever og tilbyde flere aktiviteter, der støtter elevernes sammenhold og tilknytning til gymnasiet.


Ansættelse :
Ansættelse pr. 1. august 2018. Ansættelse og afløn­ning sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning:
Har du lyst til at blive en del af vort lærerkollegium, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolens hjemmeside senest mandag den 7. maj 2018, kl. 23:59.

Der afholdes ansættelsessamtaler med deltagelse af tillidsrepræsentanten, en fagkollega og uddannelseschefen torsdag den 17. maj 2018.

Yderligere information:
Yderligere information om stillingerne kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Christine Stampe Frøsig, enten via e-mail: csf@erhvervsskolerne.dk eller på tlf.: 5071 0511.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her