Teknisk konsulent med speciale i SOLIDWORKS PDM

Solid Works Tekniker - Horsens eller Ishøj

Nyoprettet stilling som teknisk konsulent med speciale i SOLIDWORKS PDM til PLM Group A/S – enten i Ishøj eller Horsens

Vil du være med til at gøre en forskel som PLM Groups nye tekniske SOLIDWORKS konsulent, og hvor du kan være med til at udvikle kunderne inden for SOLIDWORKS PDM? Du kommer til at anvende din ekspertviden indenfor SOLIDWORKS PDM og SOLIDWORKS 3D.

PLM Group og Teamworks har styrket deres platform og er gået sammen som den nordiske og baltiske største distributør af SOLIDWORKS softwareløsninger. Virksomhedens hovedmål er kundesucces med SOLIDWORKS. De leverer softwareløsninger og services, der hjælper deres kunder med at udvikle nye og bedre produkter.

 

 

Jobbet
I rollen som teknisk konsulent med PDM som speciale skal du brænde for at dele din softwaremæssige viden med kunderne og hjælpe dem med at anvende deres software i forbindelse med deres dokumentstyring og produktudvikling. En vigtig del af jobbet er at kunne fordybe sig i kundernes problemer og tekniske budskaber samt kunne formidle din løsning og rådgivning på en letforståelig måde.

Primære opgaver:

 • Yde intern teknisk back-line support i SOLIDWORKS PDM produkter med PDM som det primære fokusområde
 • Teknisk back-line assistance til kolleger i supporten
 • Deltage i projektarbejde for kunder
 • Løbende holde dig fagligt opdateret

Du tilbydes et afvekslende job i et dynamisk og godt arbejdsmiljø, som præges af samarbejde, åbenhed og korte beslutningsveje. Du får opgaver, der skal løses for større og mindre kunder i forskellige brancher.

På sigt vil du også skulle kunne fungere som teknisk rådgiver på PDM og SOLIDWORKS support opgaver, kundeprojekter og i salgssituationer samt afholde kurser for kunderne. Du kommer således til at have hyppig kontakt med kunder.  

Der kan forekomme rejsedage både internt mellem afdelingerne samt til SOLIDWORKS uddannelsessteder i oplæringsperioden, varighed ca. 2-5 dage.

Faglige kvalifikationer:

 • Du har opdateret superbrugererfaring dokumentstyringsproduktet SOLIDWORKS PDM
 • Du har gerne fungeret som CAD administrator eller lignende koordinerende funktion, med fokus på dagligt vedligehold og opdatering af dokumenthåndtering og CAD installation.
 • Du er dreven bruger af 3D CAD-programmet SOLIDWORKS
 • Du har gerne erfaring med produktet DriveWorks
 • Du har flere års relevant erhvervserfaring
 • Du har en teknisk uddannelse som f.eks. maskintekniker, produktions teknolog, ingeniør eller lignende, og du har anvendt SOLIDWORKS PDM og SOLIDWORKS 3D CAD som en væsentlig del af dit daglige arbejde inden for de seneste 2-4 år
 • Du har erfaring med projektarbejde, projektstyring, koordinering af opgaver på tværs af en organisation
 • Du formulerer dig flydende både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Hvem er du?
Du er udadvendt og brænder for at dele din viden med kunderne, og du formår at sætte deres behov i centrum. Fleksibilitet er en naturlig ting for dig og du kan lide at gøre en forskel og brænder for at skabe gode resultater i tæt samarbejde med dine kolleger. Du trives i en dynamisk hverdag med meget skiftende arbejdsmængder. Du er praktisk tænkende og finder hele tiden de bedste løsninger for kunderne på en hurtigt og effektiv måde. Du fungerer godt i et dynamisk team, som tænker i løsninger på en målrettet og struktureret måde og du er selvdreven i såvel interne ad hoc-opgaver som projekter.

Med din passion for 3D CAD-software møder du kunderne i øjenhøjde, og du formår at formulere og kommunikere de tekniske aspekter.

Hvem er vi?
PLM Group’s hovedmål er kundesucces med Dassault Systemes SOLIDWORKS produktprogram og 3D Print produkter og ydelser. PLM Group har en unik viden om deres kunder, og PLM Group udvikler sig sammen med kunderne og har evnen til at gøre deres 5.000 kunder konkurrencedygtige på markedet.

Cirka 140 ansatte er ansat i PLM Group i Norden - 40 af dem i salg. SOLIDWORKS-løsninger bruges til at skabe 3D-data, der kan bruges til at designe, producere, levere og servicere bedre produkter - hurtigere og billigere, dette gør PLM Group så unik. PLM Group sælger også 3D-printere og kurser, der er meget relevante for både kundegrupper og brugen af ??produkterne.

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for PLM Group A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Carina Due på tlf. +45 2329 4411


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.