Teknisk leder

Danish Crown Pork

Brænder du for at bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og er du klar til at sætte forbedringer på dagsordenen, når du ser fremad og sætter tekniske optimeringsprojekter i søen? Så er du måske den nye tekniske leder, vi søger til vores fabrik i Blans ved Sønderborg.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der varetager drift, vedligehold og udvikling af fabrikkens moderne proces- og produktionsudstyr. Teknisk afdeling består på nuværende tidspunkt af 47 medarbejdere, hvoraf du får ledelsesansvaret for 12 håndværkere. 

Sæt retningen for et team på 12
Du bliver tilknyttet afdelingerne opskæring, udbening og pakkeri, hvor du blandt andet får ansvaret for vedligeholdelsesplanlægning, kontakten til eksterne leverandører, budgetoverholdelse, oppetid samt løbende opfølgning på egen afdeling. 

Derudover vil du som personaleleder blandt andet få ansvaret for bemandingsplanlægning og planlægning, mens du leder og sikrer motivation og udvikling af medarbejderne i dit team. Du bliver også ansvarlig for at sikre, at koncernens vedligeholdelsesstrategi efterleves i din afdeling. Dine opgaver vil dermed spænde bredt, og det er vigtigt, at du løbende bidrager til koncernens bestræbelser på at minimere energi- og ressourceforbrug. 

Dine primære opgaver bliver at:


• lede og sikre af udviklingen af dit team
• følge op på egne og tilsendte handlingsplaner i Safety-net
• afholde daglige tavlemøder med produktionen, og være tovholder på tekniske udfordringer, som rejses under disse
• udfærdige investeringsansøgninger og gennemføre deraf følgende projekter
• følge op på vedligeholdelses- og reparationsopgaver, herunder service udført af eksterne firmaer
• lave daglig lønopfølgning samt oprettelse af vedligeholdelsesopgaver og indkøbsordrer i SAP.

Foruden deltagelse i den daglige ledelse i afdelingen, hvor du sikrer en effektiv koordinering og uddelegering af opgaver og ressourcer, bliver du også en vigtig bidragsyder i forhold til opnåelse af mål for afdelingen ved hjælp af systematiske og proaktive værktøjer.

Teknisk baggrund og gode lederevner  
Du er uddannet maskinmester, elinstallatør, procesteknolog eller lignende. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra en fødevare- eller produktionsvirksomhed. Du er en erfaren personaleleder, og det er en klar fordel, hvis du også allerede har arbejdet med projektledelse. 

Vi vil opleve dig som en robust og tillidsvækkende leder, der evner at udnytte den værdifulde viden, der findes i en stor organisation som vores. Du trives i samarbejdet med dine medarbejdere, og dine kommunikationsevner gør dig i stand til at pege en retning og formidle et budskab, så dine medarbejdere forstår det. Samtidig er du en solid holdspiller, der har et stort servicegen, og du trives i en rolle, hvor du har en stor berøringsflade ud i produktionen, som du ser som dine kunder.

Appetit efter mere?
Det er nu, vi sætter kursen mod en mere bæredygtig fremtid for mad, og vi håber, du vil med. Du er velkommen til at kontakte Manager Engineering, Martin Bo Nielsen, på (+45) 5133 6527, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Forventet tiltrædelse d. 1. april 2021.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 29. januar 2020.

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.