Teknisk løsningsarkitekt

 • Vil du være med til banebrydende IT projekter i den danske sundhedssektor?  
 • Har du lyst til at være en del af et kompetent team på en af Danmarks store arbejdspladser?  
 • Kunne du tænke dig en stilling med frihed og ansvar, hvor du reelt gør en forskel, der kan have livsvigtig betydning?  
 
Din nye arbejdsplads 
Region Syddanmark er med ca. 25.000 ansatte en af Danmarks store arbejdspladser og den største i regionen. Der er afsat 12 milliarder til modernisering af regionens sygehusvæsen, herunder til det nye OUH supersygehus. En stor del af investeringen går til anskaffelse af helt nye teknologier, der skal gøre Danmark til foregangsland indenfor sundheds-teknologi.  
 
IT-afdelingen har med sine 200 ansatte en nøglerolle i udrulningen af nye teknologier, især i IT-arkitekt teamet, hvor vi nu søger en erfaren specialist indenfor applikationer og integration.   
 
Jobbet 
Vi søger dig, der har domæneviden om applikationer og den måde de fungerer på. Du skal kunne analysere og beskrive nye IT-løsninger, og meget ofte nye løsningers sammenhæng til eksisterende IT.  
 
Du skal have erfaring med komplekse systemlandskaber. Det kan være gennem arbejde i større virksomheder eller gennem arbejde som systemudvikler/planlægger, hvor der har været komplekse tekniske sammenhænge i spil.  
 
Du kan have arbejdet med nogle af disse opgaver:  
 • Analyse og beskrivelse af behov for IT-løsninger i relation til anvendelsen af disse i konkrete arbejdsprocesser  
 • Analyse af informationsbehov og sikkerhed på bruger- og løsningsniveau  
 • Opstille krav til tekniske løsninger herunder krav til integrationer, platforme og sammenhæng til infrastrukturen  
 • Varetage arkitekturopgaver gennem alle projektfaser fra analyse til implementering  
 • Standardisering indenfor systemintegration  
IT er altafgørende for et moderne sundhedsvæsen og kan bogstavelig talt være livsvigtig. Din viden vil være efterspurgt af mange interessenter, du må derfor regne med, at du også kommer til at bevæge dig rundt i regionen.   
 
Teamet  
Du bliver en del af en kompetent gruppe på 15 arkitekter og et tilsvarende antal systemudviklere, der har kontorer i Vejle midtby. Vores omgangstone er afslappet og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi altid opretholder et højt fagligt niveau. 
 
Videndeling, samarbejde, faglig sparring og udvikling er kendetegnende for afdelingen. Vi bestræber os desuden på at have fokus på 'hele mennesker', hvor man kan balancere arbejds- og privatliv.  
 
Vilkår og muligheder  
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 • Flekstid.  
 • Attraktiv pensionsordning.  
 • Læs mere om dine muligheder her  
 
Din ansøgning  
Ansøgningsfrist er den 4. marts 2018. 1. samtale afholdes 9. marts 2018 og 2. samtale afholdes den 16. marts 2018. Vi vil evt. anvende tests som en del af rekrutteringsforløbet.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten IT-chefarkitekt Niels Gundtoft på telefon 2920 1170 eller Funktionschef Jonas Granlie på telefon 2920 1043.   
 
Vil du investere 5 min. i en ny spændende karrierestilling?  
Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med 5CV.  
 
Du behøver ikke at skrive en ansøgning for at komme i betragtning. Du skal blot bruge 5 minutter på at besvare en række spørgsmål. Du skal desuden have dit CV klar i PDF-format. Du får med det samme svar på om du går videre.  
 
Søg ved at klikke på linket her
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Senior Enterprise Architect, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

At Arla Foods, our natural passion for new technology plays a vital part in how we strive to grow our gbusiness and bring our customers closer to nature. As the energy of our business, you combine a process and engineering mindset with quality orien...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Network Architect - IT Solutions, Aarhus, Leeds or Gdansk

ARLA FOODS AMBA

Do you know nothing better than routing tables, IP address management, firewall configuration and finding the next big thing in network solutions? If you can answer yes, then you need to join our team of highly skilled IT professionals at Arla Foods...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

LindbergHR søger Data Scientist til Bisnode Danmark A/S

LindbergHR

Aarhus
Som en del af vores Analytics Advisory team skaber du indsigt og værdi til glæde for vores kunder Vi søger en Data Scientist til at skabe dataløsninger for vores kunder, der bl.a. er nogle af Danmarks største virksomheder. Du har et tæt samarbejde m...