Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk medarbejder

Da en af vore medarbejdere har valgt at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, søger Sydvestjysk Sygehus i Grindsted en ny teknisk medarbejder.  

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som smed, mekaniker, maskinarbejder, VVS tekniker eller anden relevant baggrund.
 
Vi lægger vægt på, at du kan løse opgaver selvstændigt, og kan samarbejde med dine kolleger i Teknisk afdeling, samtidig er du servicemindet overfor patienter, pårørende og ansatte.

Da Teknisk afdelings arbejdsopgaver ligger inden for næsten alle fagområder, skal du være indstillet på, at dine arbejdsopgaver vil være inden for et meget bredt fagområde.
Du vil få en relativ stor berøringsflade med det kliniske personale. 

De opgaver, du primært skal kunne løse, er drift & vedligehold af VVS og ventilationssystemer samt øvrige tekniske anlæg & hjælpemidler, i samarbejde med det øvrige tekniske personale.   
Du skal have god teknisk forståelse og være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver.

Kendskab til IT og Microsoft Office pakken vil være en fordel, da alle opgaver fra afdelingerne kommer via vores it-vedligeholdelses system.

Sydvestjysk Sygehus Grindsted kan således tilbyde dig et afvekslende og spændende job med mange udfordringer i hverdagen.

Du vil få indflydelse på planlægningen af egen hverdag og få rig mulighed for at udvikle dig inden for relevante fagområder.       

Teknisk afdeling tilbyder et godt arbejdsmiljø i et uformelt miljø, hvor du tilbydes uddannelse inden for dine arbejdsområder.
Du vil fra starten få en grundig oplæring inden for dine primære arbejdsopgaver og være indstillet på at indgå i en vagtordning. Vagtordningen er en rådighedsvagt fra hjemmet, som består af en fast aften/nat vagt ugentlig samt 1 weekend vagt per måned. Det forventes derfor, at du har maksimalt 30 min transporttid.    

Løn og pension i forhold til overenskomst.


Yderligere oplysninger:
Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du henvende dig til Maskinmester Carsten L. Hyldgaard på mobil 2467 9169.

Tiltrædelse: Forventet 1. maj 2021 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: Fredag den 9. april 2021

Samtaler er planlagt til torsdag den 22. april 2021

Skriftlig ansøgning og CV sendes via rekruttering systemet.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.