Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk minded medarbejder

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830105Phoenix-6dd14dcf12018-06-12T00:00:00Teknisk minded medarbejder

Teknisk minded kollega søges

Brænder du for elektronik og er hænderne skruet rigtigt på? 

DAN DRYER A/S består af en mindre team af højt dedikerede medarbejdere og er pt inde i en meget positiv og dynamisk udviklingsproces. DAN DRYER er synonym med produkter af høj kvalitet og er samtidig markedsførende inden for vores produktområde. De verdenskendte håndtørrere produceres på vores adresse i Randers og sendes herfra ud til hele verden, primært Europa. 

Stærk faglighed og professionel fremtoning

Opgaverne spænder bredt fra support af vores kunder, deltagelse i udviklingsprojekter, opbygning af messestand og meget mere.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som elektriker eller tilsvarende. Desuden har du flair for håndværksmæssigt arbejde generelt og befinder dig godt i en travl, omskiftelig hverdag.

Du er en ørn til at have mange bolde i luften samtidig og kan selv strukturere din dag. Godt humør og gode samarbejdsevner vægtes højt.

Vi handler med hele verden, så det vil være en fordel, at du også kan begå dig på engelsk. 

Få gode kollegaer og godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder teamarbejde med gode kollegaer, masser af the/kaffe og frugt, sundhedsforsikring, kurser, massage, festlige firmaarrangementer samt en uformel stemning og godt humør. 

Er du interesseret?

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag til sfe@dandryer.dk hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og de indkomne ansøgninger vil derfor blive vurderet løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk chef Vagn Eden på tlf. 50 48 01 66.

 

 

2018-08-08T00:50:36 Teknisk minded kollega søges Brænder du for elektronik og er hænderne skruet rigtigt på? DAN DRYER A S består af en mindre team af højt dedikerede medarbejdere og er pt inde i en meget positiv og dynamisk udviklingsproces. DAN DRYER er synonym med produkter af høj kvalitet og er samtidig markedsførende inden for vores produktområde. De verdenskendte håndtørrere produceres på vores adresse i Randers og sendes herfra ud til hele verden, primært Europa. Stærk faglighed og professionel fremtoning Opgaverne spænder bredt fra support af vores kunder, deltagelse i udviklingsprojekter, opbygning af messestand og meget mere. Vi forestiller os, at du har en baggrund som elektriker eller tilsvarende. Desuden har du flair for håndværksmæssigt arbejde generelt og befinder dig godt i en travl, omskiftelig hverdag. Du er en ørn til at have mange bolde i luften samtidig og kan selv strukturere din dag. Godt humør og gode samarbejdsevner vægtes højt. Vi handler med hele verden, så det vil være en fordel, at du også kan begå dig på engelsk. Få gode kollegaer og godt arbejdsmiljø Vi tilbyder teamarbejde med gode kollegaer, masser af the kaffe og frugt, sundhedsforsikring, kurser, massage, festlige firmaarrangementer samt en uformel stemning og godt humør. Er du interesseret? Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag til sfe@dandryer.dk hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og de indkomne ansøgninger vil derfor blive vurderet løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk chef Vagn Eden på tlf. 50 48 01 66.11Jobnet6dd14dcf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3284228DAN DRYER A/S11Alsikevej 88920Randers NVDKDanmark0
sfe@dandryer.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588371JobNet48389741000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6dd14dcfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6dd14dcfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6dd14dcf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6dd14dcf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/14.jpgEr du den nye Elektriker i DAN DRYER A/S?12008001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service355589552Vagn Edensfe@dandryer.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK