Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet i sektionen "Almen Medico Nord"

Region Hovedstaden er i gang med en række projekter, der bl.a. omfatter opførelse af nye hospitaler og klinikker, effektivisering af driftsområdet og udvidelse/opgradering af det medicotekniske apparatur. Dette medfører nye opgaver og en øget administration for Medico-enheden, der i samarbejde med andre enheder i CIMT skal implementere og sikre en god drift af det medicotekniske udstyr.

Om stillingen
Arbejdsopgaverne består af bl.a. koordinering af apparaturmæssige tiltag som standardisering på tværs af hospitalerne, projektarbejde ifm. hospitalsbyggerierne, kommunikation med medarbejdere og klinikere, håndtering af effektiviseringstiltag, arbejde med serviceaftaler og -modeller samt udvikling af business cases på udvalgte kliniske/apparaturmæssige områder.

Du kommer til at indgå i sektionen for Almen Medico Nord, der primært dækker Herlev Hospital, Gentofte Hospital, Nordsjællands Hospital og Glostrup Hospital.

Stillingens base er som udgangspunkt på Gentofte Hospital, men der vil forekomme tværgående opgaver på flere af regionens hospitaler og i CIMTs hovedkvarter på Østerbro.

Opgaveløsningen sker i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i hele medicoenheden, de kliniske medarbejdere på hospitalerne og resten af CIMT.

Sektionen prioriterer at skabe en stærk og engageret service til de kliniske funktioner ved bl.a. at sikre trivsel, arbejdsglæde og uddannelse blandt medarbejderne. Vi har derfor et meget lavt sygefravær og en høj score i trivselsmålinger.

Om dig
Vi forventer, at du har:

 • en relevant uddannelse inden for teknologi/sundhedsteknologi og økonomi
 • erfaring med kommunikation i store organisationer
 • et godt analytisk overblik og evne til at formulere strategiske og taktiske tiltag
 • blik for at optimere samarbejdet med store internationale leverandører
 • alment kendskab til teknologi og kliniske forhold
Derudover skal du:
 • være interesseret i anvendelse af ny teknologi på hospitalerne
 • være en teamplayer, ansvarsbevidst, omhyggelig og tage ansvar for opgaveløsningen
 • have lyst til at påvirke din arbejdsplads i en positiv retning
 • arbejde metodisk og kunne dokumentere dit arbejde
 • kunne formulere dig sikkert både mundtligt og skriftligt

Vi tilbyder
Vi tilbyder:
 • et spændende job blandt positive og engagerede kolleger og klinisk personale
 • et selvstændigt, meningsfyldt arbejde med gode udviklingsmuligheder
 • et arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø med faglige udfordringer
 • relevant uddannelse/træning inden for fagområdet
 • arbejde i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske arbejde på hospitalerne
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstid.

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Almen Medico Nord Michael Østermand på tlf. 20 35 38 33 eller mail michael.oestermand@regionh.dk.

Du kan læse mere om CIMT her:
https://www.regionh.dk/imt

Ansøgningsprocedure
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt uddannelsesbevis senest tirsdag den 1. maj 2018 kl. 12 gennem vores online rekrutteringssystem.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

København
To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Chefkonsulent til psykiatriområdet i Sundhedsstyrelsens Enhed for Planlægning

Sundhedsstyrelsen

København
Vil du være med til at arbejde med vores ambition om at skabe øget lighed og kvalitet på psykiatriområdet? Så er du måske vores nye kollega. Om os Enhed for Planlægning varetager en række centrale opgaver i forhold til sundhedsvæsenet. Vi beskæftige...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Akademiker til Konjunkturstatistik

Konjunkturstatistik

København
Er du glad for tal og analyse? Har du en samfundsvidenskabelig eller lignende uddannelse? Og ønsker du at arbejde med statistik om erhvervslivet i Danmark? Så har Danmarks Statistik en ledig stilling i kontoret for Konjunkturstatistik. Ansvar og arb...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018