Teknisk orienteret produktionsmedarbejder

Har du en baggrund som smed, montør, mekaniker eller lignende, så er det måske dig vi søger.

Meldgaard Recycling er verdensførende indenfor slagge sortering, og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder inden for et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Et selskab som er med til at sætte Meldgaard og Danmark på verdenskortet.

Vi har opbygget en knowhow og teknologi, som gør, at vi er markedsledende inden for sortering af slagger fra kraftvarmeværkerne. Denne proces har udlandet også fået øjnene op for, og Meldgaard har i dag anlæg flere steder i verden, bl.a. har vi 3 anlæg kørende i USA.

Jobbet
Til vores fabrik på Eltangvej i Kolding søger vi en teknisk orienteret produktionsmedarbejder til fast dagarbejde. Fabrikken er ny opført, så du er med til at præge og have indflydelse på din hverdag. Du vil blive del af et lille team, der arbejder med maskiner som oparbejder metaller. Din arbejdsdag vil bestå af produktionsoptimering, vedligehold og service. Dette i relation til produktionen samt fabrikken.

Om dig
Du har en baggrund som smed, montør, tekniker eller lignende. Teknik har din interesse, og du har stor flair herfor. Du er resultatorienteret, tager ansvar og ser en stor ære i, at maskinerne og produktionen kører optimalt. Du er god til at finde praktiske løsninger på de udfordringer der opstår, har et godt overblik og trives med travlhed. Du har det godt med nøjagtighed og er omhyggelig med dine rutiner. Du kan kommunikere på engelsk, tysk er en fordel

Endvidere forventer vi at du:
• Er fleksibel
• Har godt humør
• Er en teamplayer
• Ikke er bange for at blive beskidt
• Kan arbejde selvstændigt

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familie virksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Lars Kristiansen på tlf. 20 33 72 39 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 25. februar 2018. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Søg stillingen:
http://job.meldgaard.com/job/teknisk-orienteret-produktionsmedarbejder/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Dagrenovationsmedarbejder i Ringkøbing/Skjern

MELDGAARD MILJØ A/S

Dagrenovationsmedarbejder i Ringkøbing Skjern Er du vores kommende dagrenovationsmedarbejder i Meldgaard Miljø A S? Til renovationskørsel ved Meldgaard Miljø i Ringkøbing Skjern søger vi en dagrenovationsmedarbejder. Vi forventer at du: • Er mødesta...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Smed

IM-Køleteknik A/S

Vi har travlt og søger en selvstændig og ansvarsbevidst smed til rustfri montage til vores afdeling i Rødekro. Vi installerer og servicerer bl.a køle- klima og varmepumeanlæg. Opgaverne består bl.a af opbygning, montering og service på. køle-, klima...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Formand med teknisk baggrund, (rejsearbejde):

Jobbest

Har du lyst til nogle spændende og alsidige opgaver i et energisk miljø - samtidig med, at du får mulighed for mange oplevelser i det smukke og fascinerende Grønland For kunde søges medarbejder med flere års erfaring som formand, virksomhedens place...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Smed søges til reparationsarbejde og svejsning til virksomhed i Kolding

Anonym arbejdsgiver

Smed søges til reparationsarbejde og svejsning til virksomhed i Kolding Vi søger en smed som kan servicere og reparere, materialehåndteringsmaskiner. Svejseopgaver vil forekomme. Krav: • Udlært smed • Glad, engageret • Kørekort B • Dansk og gerne en...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Smed

KIMEX V/EGON BOYSEN

Kolding
Smed svejser, der kan arbejde selvstændigt, søges til arbejde i forbindelse med reparation og håndtering af gravekasser.