Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Projektleder - A/V løsninger

Ambitiøs projektleder der ønsker at drive projekter fra koncept til leverance

Hos Neets brænder vi for at skabe løsninger der med udgangspunkt i brugerne, letter betjeningen af A/V udstyr i undervisningsmiljøer samt møde- og konferencemiljøer.

Det er netop disse produkter, og løsninger vi gerne vil give dig ansvaret for at realisere med fokus på kvalitet, time-to-market samt økonomi.

Vi er inde i en forandringsproces, hvor vi i højere grad fokuserer vores indsats på at realisere vores løsninger gennem eksterne samarbejdspartnere. Din rolle bliver derfor at lede projekterne gennem disse samt med interne interessenter.

Mange af vores samarbejdspartnere findes uden for landets grænser, så du skal trives i et internationalt miljø og have lyst til at arbejde med fremmede kulturer.

Desuden har du med en elektro-teknisk baggrund, en central rolle i at der vælges de rigtige tekniske løsninger i projekterne.

Hos Neets er vi præget af et højt ambitionsniveau samt agilitet. Vi er på en mission der hedder ”Design Thinking”, som betyder, at vi vil tættere på vores kunder og brugere.

Virksomheden har i dag 19 medarbejdere, en sund økonomi og gunstige vækstmuligheder, især internationalt. Læs mere om Neets på www.neets.dk

Ønsker du at vide mere om denne mulighed eller søge stillingen, skal du kontakte COO Morten Kjærsgaard på telefon 30 427 820 eller på mk@neets.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her