Teknisk projektleder til byggeprojekter

Brænder du for at stå i spidsen for komplekse byggeprojekter på Danmarks mest attraktive ejendomsportefølje?  Kan du lede både mennesker, processer og byggeprojekter?
 
Så er du et godt bud på vores nye projektleder, der får til opgave at varetage rollen som bygherre på vegne af Slots- og Kulturstyrelsen.
 
Du får at gøre med ejendomme med helt unik kulturhistorisk og arkitektonisk værdi. Du kommer blandt andet til at sikre opførelsen af den nye tilbygning Himmelhaven på Ordrupgaard samt gennemførelse af en række tekniske projekter på Det Kgl. Bibliotek og Nationalmuseet.  

 
Om jobbet  
Vi søger en stærk projektleder, der kan lede byggeprojekter lige fra de tidlige faser med kravspecifikationer, programmering, projektkonkurrencer og rådgiverudbud, til de senere faser som indeholder projektering og udførelse.  
 
Du vil få ansvaret for at sikre projekternes kvalitet, økonomi og tid, samt organisere og lede interne såvel som eksterne styregrupper.  
 
I det daglige bliver du en del af projektorganisationen i Slots- og Kulturstyrelsen på H.C. Andersens Boulevard. Du kommer til indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor dine nærmeste kolleger vil være arkitekter, ingeniører og andre specialister, der alle har en forkærlighed for den særlige portefølje af kulturejendomme, slotte og haver, som Slots- og Kulturstyrelsen driver og vedligeholder.  

 
Udover at være projektleder på egne projekter, vil du blive tilknyttet enhedens øvrige projekter som teknisk sparringspart og vil medvirke ved granskning af projektmateriale m.m.  
 
Visionen for projektledelse i Slots- og Kulturstyrelsen er, at vi vil være de foretrukne og mest værdiskabende proces- og projektledere til at udvikle og bevare slotte og kulturejendomme. Derfor er der konstant fokus på udvikling og dygtiggørelse i såvel teamet som hos den enkelte.   
 

Om dig  
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør. Måske er du allerede ansat i en bygherreorganisation eller måske arbejder du i dag som bygherrerådgiver eller entreprenør og har lyst til at prøve kræfter med bygherrerollen.  
 
Du er fagligt velfunderet:  
 

  • Du har solid projektledelseserfaring og sætter dig naturligt for bordenden i et projektforløb  
  • Du har erfaring med gennemførelse af rådgivnings- og entrepriseudbud  
  • Du har som bygherre, bygherrerådgiver eller entreprenør erfaring med projektledelse af teknisk komplekse projekter  
 
Som person har du politisk tæft og kan begå dig i et farvand med mange interessenter. Det er naturligt for dig at have en dialogbaseret tilgang, og du evner med din projektledelsesstil at skabe resultater i samarbejde med rådgivere, entreprenører og leverandøren.  
 
Du trives med at have travlt og kan håndtere at have flere igangværende projekter på samme tid.  
 
Målrettet og præcis kommunikation skriftligt såvel som mundtligt er en naturlig del af rollen som projektleder i Slots- og Kulturstyrelsen.  
 
Udviklingsmuligheder, løn og ansættelsesvilkår  
Du tilbydes en spændende og udviklende stilling, hvor du får en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer og værktøjer inden for projektledelse samtidig med at du får lov til at være med til at bidrage til udviklingen af nogle af Danmarks kulturperler.  
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.  
 
Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.  
 
Yderligere oplysninger  
Du kan læse mere om os på http://www.SLKS.dk  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef, Ann-Pia Puggaard (fagchef for teknikområdet)/ email: app@slke.dk, mobil: 21 62 01 14.  
 
Ansøgning  
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på http://www.slks.dk/job senest d. 6. marts. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på ’Søg stillingen’ nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 11 og 12.  
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Slots- og Kulturstyrelsen  
Styrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet. Styrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne, således at der bliver mere kultur for pengene. Styrelsen har ca. 500 medarbejdere.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

VVS ingeniør til projektering og projektledelse ekas

EXACTsearch

VVS Projektleder til bolig renoveringsopgaver ekas er er et rådgivende ingeniørfirma beliggende i Vedbæk stiftet i 1958, som består af p.t. 14 medarbejdere og ledes af 3 partnere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og du vil blive en del a...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

MT Højgaard seeks a skilled Project Manager, BMS

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working at several high profiled special projects in Odense and Sou...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

Teknisk salgsingeniør Konstruktionsingeniør Ørestaden

EXACTsearch

København
Teknisk Salgsingeniør til Scandinavian WeldTech Vil du være med til at bygge nogle af Københavns største og mest prestigefulde byggerier? For det får du mulighed for som teknisk salgsingeniør hos Scandinavian WeldTech. Du får en arbejdsplads i et in...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Bliv projektleder og få et stærkt bagland Peter Jahn & Partnere

EXACTsearch

København
Projektleder til renovering og nybyg Peter Jahn Partnere A S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt ved...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Gruppeleder til El-området i Byggerienhed

MOE AS

Gladsaxe
Vi ønsker at styrke og udbygge vores position inden for El-området. Vi søger derfor en gruppeleder til El-gruppen på vores kontor i Vordingborg Som gruppeleder for El-gruppen i Byggeri MOE Sjælland, er du med til at forme hverdagen for dine kollegae...