Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk projektleder til fabrik, der giver biler wow-effekt

AUTOMOTIVE – UDVIKLING – PRODUKTION – SAMARBEJDE

Det mest eftertragtede audiobrand

Vores vision er at blive verdens mest eftertragtede audiobrand. Gennem mere end 95 år har vi skabt produkter, der rammer dine sanser, inspirerer og vækker stolthed i os alle. Vi er passionerede innovatører, der bruger vores indsigter og samarbejdsevner til at løse og simplificere komplekse udfordringer. Hver eneste dag er vi drevet af at skabe lydoplevelser, der har en dyb påvirkning på mennesker, sammen med andre, der deler vores passion.

Elsker du energien i et temopfyldt fabriksmiljø, og drømmer du om at arbejde med sublime designprodukter? Så kom med på holdet i Fabrik 5, hvor vi laver aluminiumskomponenter til B&O’s produkter, automotive- og designvirksomheder.

Din mission

Du er med hele vejen, fra tilbuddet gives, til prøvekørslerne er færdige, og du sørger for at dokumentationen er i orden. Trods bump på vejen styrer du os sikkert igennem, når vi tester og redesigner. Det gør du ved at følge vores interne processer, så projektet følger tidsplanen samt målene for kvalitet og omkostning. Endelig leder du projektteams på typisk 5-10 personer, hvor deltagerne er alt fra ufaglærte til ph.d.er. Selvom din titel bliver projektleder, kommer du til at have 3 kasketter på i jobbet:

 • Projektleder – du gennemfører reviews, tjekker feasibility og håndterer ændringer undervejs.
 • Logikstikdisponent – du planlægger test parallelt med serieproduktionen og er ansvarlig for vores materialeflow internt mellem afdelinger og eksternt til kunderne.
 • Sælger – du udarbejder business cases, beregner priser og afstemmer forventninger med kunden.
 • Dit netværk

  Som teknisk projektleder bliver du en del af teamet Business Leads, der sidder på kontoret i Struer. Du kommer til at sidde i et åbent kontormiljø med 20 andre kolleger, som er en blanding af specialister, projektledere, en indkøber samt en salgs- og marketingansvarlig. Vi vil skabe succeser og er stolte af at være en ikonisk fabrik, der konkurrerer globalt på både pris og løsninger. Og så kærer vi os om hinanden og er gode til at tilbyde hjælp, selv om vi har travlt og er i kraftig vækst.

  Du bringer

  Du har brancheerfaring med automotive, og du motiveres af at følge fastlagte processer og standarder, så vi lever op til dokumentationskravene.

  Derudover:

 • har du 5+ års erfaring som projektleder og kender de metoder, der hører med
 • har du en basal forståelse for mekanisk design, aluminiumsprocesser, maskiner og værktøjer
 • er det en fordel, hvis du er ingeniør, men det ikke et krav
 • taler og skriver du dansk og engelsk flydende
 • er du god til at navigere i en hverdag, hvor forskellige parter har forskellige interesser i samme sag
 • er du kundeorienteret – du optræder myndigt og er ærlig om udfordringerne og konstruktiv i løsningerne.
 • Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand?

  Så send os dit CV samt din ansøgning ved at klikke på "Send ansøgning". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt og senest 5. Maj 2021.

  Besøg os på: .

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fabriksdirektør Torben Strand på eller på telefon 40 15 59 12.

  Bemærk : Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Send ansøgning”-knappen.

  Læs mere om vores rekrutteringsproces, og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen .


  Samarbejde og gensidig respekt driver innovation
  Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt.

  Vi er meget mere end en arbejdsplads
  Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.