Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk projektleder til komplekse projekter i Koncern IT

Er du en dygtig teknisk projektleder, der formår at styre dine projekter succesfuldt i hus?

Så er det måske dig, vi leder efter.

I Koncern IT er vi med til at digitalisere og modernisere Københavns Kommune. Hos os får du muligheden for at sætte dit præg på hovedstadens udvikling ved at sikre høj kvalitet og fremdrift i ledelsen af dine projekter.

Københavns Kommunes vision er, at København er for alle og skal være verdens bedste by at leve i. Visionen gælder også på det digitale område, hvor vi går forrest i en digital udvikling, der forener vores forretning, de teknologiske muligheder og brugernes behov. Koncern IT spiller en afgørende og vigtig rolle i dette arbejde, bl.a. fordi vi understøtter udviklingen af løsninger indenfor effektiv forvaltning, velfærdsteknologi, robotautomatisering og SmartCity. Vi skal stille nem og tilgængelig teknologi til rådighed for vores kolleger i organisationen, så de kan levere velfærd af høj kvalitet og skabe de bedst mulige levevilkår for københavnerne.

Som teknisk projektleder i Koncern IT er du med til at gennemføre store komplekse it- og digitaliseringsprojekter for forvaltningerne som kunde, og sikre, at projekterne kommer sikkert i mål med de tekniske leverancer. Vi søger en ny kollega, som er hjemmevant i rollen som teknisk projektleder, evner at lede projekter med stor berøring til alle dele af forretningen og skabe varige forandringer.

Arbejdsopgaver
Vores projekter spænder bredt, men en fællesnævner er, at alle vores projekter er strategiske, komplekse, involverer it og et spændende interessentlandskab.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af et eller flere projekter – herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning. Du går forrest og tager ansvaret for projektets fremdrift og resultater.

Det enkelte projekt bemandes typisk med specialister inden for fx udbud og indkøb, løsningsdesign og test, og det vil være dig som projektleder, der står for den daglige ledelse og koordinering af samarbejdet.

Du vil, afhængigt af det enkelte projekts karakter, komme til at arbejde med alle facetterne i projekter, herunder bl.a.

 • daglig ledelse af projekter med reference til projektejer
 • gennemføre den løbende planlægning og opfølgning, heriblandt økonomi- og ressourcestyring
 • aktivt følge projektets leverancer til dørs
 • forestå risikostyring og iværksætte korrigerende handlinger
 • facilitere udarbejdelsen af kravspecifikationer og udbudsprocesser
 • facilitere dialog om integrationer og arkitektur
 • leverandørstyring, heriblandt dialog om løsningsdesign med interne og eksterne teknikere

I opgaveløsningen arbejder vi efter to forskellige projektmodeller og -metoder, alt efter projektets karakter og forudsætninger: en traditionel Prince2-baseret model og en mere agil projekttilgang, og vi kombinerer ofte de to tilgange.

Din profil
Vi søger en udadvendt person med et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til nye udfordringer. Du skal være initiativtager og trives med at arbejde både selvstændigt og som del af et team.

Det er en fordel, hvis du

 • har erfaring fra større projekter
 • har en teknisk forståelse for komplekse it-miljøer
 • har erfaring med at arbejde i en stor organisation
 • har kendskab til eller erfaring med gennemførelse af agile projekter
 • har en baggrund indenfor it
 • har evt. en eller flere certificeringer inden for projektledelse (fx IPMA, PMI, Prince2, Prince2 Agile, SAFe).

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine ledelseskompetencer. Vi har fokus på løbende kompetenceudvikling, og sammen vil vi sikre din videreudvikling som professionel projektleder.

Stillingen er placeret i serviceområdet Implementering af Systemer i Koncern IT under Økonomiforvaltningen. Det er et nyetableret serviceområde, hvor du får mulighed for at være med til at præge områdets ydelser. Der er 50 medarbejdere i serviceområdet, der består af mange dygtige kollegaer med stor ekspertise indenfor teknisk design, løsningsarkitektur, anskaffelse og implementering og drift af systemer.
Stemningen i området er præget af en professionel, men uformel omgangstone med højt til loftet. Vores vision er, at vi vil være Danmarks bedste til at drive forandringer, der giver høj værdi for forretningen.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuld tid, og aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, relevant efteruddannelse mv. og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lone Munch Thorsen på 5087 6654 eller kontorchef Heinrik Binderup Mathiasen på 2446 3993.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skynd dig at søge! Vi holder løbende samtaler. Ved ansøgning bedes du vedhæfte CV og ansøgning.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 24. februar 2021

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.