Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Projektleder til stærkstrøms- og kørestrømsprojekter

Bliver du motiveret af en dynamisk hverdag fyldt med stærkstrøm?
Vi leder efter en Projekteringsleder, der vil være med til arbejde med forskellige aspekter af stærkstrøm. Du vil få en dynamisk hverdag, hvor du vil udføre flere forskellige typer opgaver. Du vil have en erfaren rådgiver i ryggen, men får ligeledes dine egne ansvarsområder.

Du kommer til at arbejde ud fra vores kontor i København i Anlæg Øst Strøm. Da projekterne gennemføres på tværs af hele landet, må du regne med 2-5 dages rejseaktivitet om måneden.

Du er med hele vejen som den tekniske projektleder
Som Projekteringsleder er det primært dit ansvar at drive og styre for- og detailprojekteringen af vores fornyelsesprojekter på stærkstrøms- og kørestrømsområdet. Du sikrer, at de rigtige rådgivere bliver valgt til at projektere, at der projekteres på det korrekte grundlag og du sørger ligeledes for at rådgivernes leverancer lever op til de aftalte krav. I projektet refererer du typisk til en økonomisk ansvarlig Projektleder, der har det samlede ansvar for projektet.

Du har ansvaret for, at dine projekter opnår de nødvendige godkendelser - både i forhold til jernbanesikkerhed og andre myndigheder. Du vil løbende være involveret i dialogen med vores tekniske driftsorganisation, omkring de tekniske løsninger.

Energisk og resultatorienteret el-teknikker
Du har en el-teknisk baggrund – eksempelvis en uddannelse som Stærkstrømsingeniør, El-installatør eller Maskinmester Det er en fordel, hvis du har erfaring med jernbane, men det er ikke et krav.

Som person formår vores nye projekteringsleder at kombinere høj teknisk faglighed med evnen til at skabe gode resultater indenfor korte deadlines. Det er derfor afgørende, at du trives med et højt arbejdstempo og er skarp i dine prioriteringer. Det falder dig derfor naturligt at skabe systemer og planlægge. Som kollega er du god til at samarbejde og er desuden ikke bange for at gå forrest, når der skal løses konflikter.

Løn
Er du AC’er ansættes du i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du maskinmester ansættes du efter organisationsaftalen for maskinmestre i land.

Ansættelse kan ligeledes ske på individuelle ansættelsesvilkår.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Sektionschef Jørn Østergaard. Send os ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her