Teknisk Projektleder til stærkstrøms- og kørestrømsprojekter

Bliver du motiveret af en dynamisk hverdag fyldt med stærkstrøm?
Vi leder efter en Projekteringsleder, der vil være med til arbejde med forskellige aspekter af stærkstrøm. Du vil få en dynamisk hverdag, hvor du vil udføre flere forskellige typer opgaver. Du vil have en erfaren rådgiver i ryggen, men får ligeledes dine egne ansvarsområder.

Du kommer til at arbejde ud fra vores kontor i København i Anlæg Øst Strøm. Da projekterne gennemføres på tværs af hele landet, må du regne med 2-5 dages rejseaktivitet om måneden.

Du er med hele vejen som den tekniske projektleder
Som Projekteringsleder er det primært dit ansvar at drive og styre for- og detailprojekteringen af vores fornyelsesprojekter på stærkstrøms- og kørestrømsområdet. Du sikrer, at de rigtige rådgivere bliver valgt til at projektere, at der projekteres på det korrekte grundlag og du sørger ligeledes for at rådgivernes leverancer lever op til de aftalte krav. I projektet refererer du typisk til en økonomisk ansvarlig Projektleder, der har det samlede ansvar for projektet.

Du har ansvaret for, at dine projekter opnår de nødvendige godkendelser - både i forhold til jernbanesikkerhed og andre myndigheder. Du vil løbende være involveret i dialogen med vores tekniske driftsorganisation, omkring de tekniske løsninger.

Energisk og resultatorienteret el-teknikker
Du har en el-teknisk baggrund – eksempelvis en uddannelse som Stærkstrømsingeniør, El-installatør eller Maskinmester Det er en fordel, hvis du har erfaring med jernbane, men det er ikke et krav.

Som person formår vores nye projekteringsleder at kombinere høj teknisk faglighed med evnen til at skabe gode resultater indenfor korte deadlines. Det er derfor afgørende, at du trives med et højt arbejdstempo og er skarp i dine prioriteringer. Det falder dig derfor naturligt at skabe systemer og planlægge. Som kollega er du god til at samarbejde og er desuden ikke bange for at gå forrest, når der skal løses konflikter.

Løn
Er du AC’er ansættes du i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du maskinmester ansættes du efter organisationsaftalen for maskinmestre i land.

Ansættelse kan ligeledes ske på individuelle ansættelsesvilkår.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Sektionschef Jørn Østergaard. Send os ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Trafikstyring København

Kan du planlægge togtrafikken i København? Du får en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Geografisk Fagspecialist til den daglige drift på København H

Teknik

Har du solid erfaring med sporteknik, er du klar til at påtage dig ansvar, har du et godt overblik, og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? I så fald er du måske vores nye medarbejder. Du bliver en del af den sektion, der har an...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Teknisk systemansvarlig til nye signalsystemer

Strøm & Signal

Som vores nye systemansvarlige er du en del af et team, der er præget af faglig ekspertviden, bredt samarbejde, en uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø. Dit team udfylder en vigtig rolle i forbindelse med overtagelsen og systemforvaltnin...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018