Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk salg

Har du for teknikken forstand og vil du gerne rundt i det danske land?
Så er du vores rette man’?

Vi er en mindre virksomhed med succes i salg af industri- og brandporte. Vi er kendt for at overholde vores aftaler, og levere kvalitet i vores løsninger. Vi vækster, og skal derfor bruge mere kapacitet omkring salgsarbejdet.

Kvalifikationer:

Du har en teknisk baggrund, og gerne fra portindustrien eller lignende. Du motiveres af at være bindeled mellem kundens behov og den færdige leverance. Du kan kombinere høj faglighed med god kundeforståelse og komplette løsninger, og ser det som en succes, når du både får en god ordre og en tilfreds kunde.

I arbejdet med at omsætte kundens behov, vil du dels være på hjul, og dels på kontor. Du skal derfor kunne planlægge en effektiv uge, hvor du kommer ud til kunderne, samtidig med at du får udarbejdet tilbud og løsninger. Du kan lide at have mange bolde i luften, er dygtig, struktureret, fleksibel og god til at få noget fra hånden.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte
SVJ på mail: marta@svjportindustri.dk

Har ovenstående vakt din interesse og opfylder du de ønskede kvalifikationer, så send en motiveret ansøgning og CV med foto til: Rekruttering@vejen.dk -
gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen
afsluttes når rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at møde dig


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her