Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Salgssupport

På vegne af Hans Buch A/S søger MARPRO en Teknisk Salgssupport. Har du et solidt teknisk fundament, forståelse for B2B-salg i industrien, og trives du med at assistere både internt og eksternt, så læs videre:

Du er første led i vores tekniske kunderådgivning, hvor du bruger din gode tekniske viden til at skabe de helt rigtige løsninger for kunden. Du kommer med konkrete forslag til aktiviteter, så vi hele tiden udvikler salget af hele vores produktprogram.

Af konkrete opgaver kan nævnes;

  • Lave tegninger, diagrammer og beregninger i samarbejde med kunder, eksterne sælgere og produktchefer
  • Udarbejdelse af styklister til produktionen samt udarbejdelse af montagevejledning
    Vedligeholde og optimering af vores CRM- & AX-system
  • Deltage i telefonbetjening, tilbudsgivning, ordrebehandling, fakturering, indkøb og opfølgning

Du bliver en del af en afdeling, der har sit fokus på procesventiler, pneumatik, motorer, pumper og instrumentering, og det er tanken, at du skal udvikles til ekspert indenfor pumper og instrumentering.

Du besidder en høj faglig stolthed, nyder at sparre og dele din viden med andre og er en udpræget holdspiller, der arbejder for at sikre vores fælles succes. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og god til selvstændigt at planlægge og gennemføre dine opgaver. Du har et servicegen, har passion for teknik og kommerciel forståelse. Du er naturligvis stærk på både dansk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt.

Du er uddannet som f.eks. Maskinmester, Elektriker, Ingeniør, Elektromekaniker eller lignende teknisk uddannelse, og du har mindst 3 års erfaring fra en lignende stilling. Du er godt i gang med din rejse og har ambitioner om at udvikle dig yderligere både fagligt og personligt.

Vi tilbyder

En attraktiv grundløn, der modsvarer dine kvalifikationer, bonus, pensionsordning, sundheds- og gruppelivsforsikring, kantineordning, fitness rum og en velfungerende personaleforening. Vi investerer i intern og ekstern uddannelse og træning, f.eks. træning i produkter, besøg hos leverandører, messebesøg og forretningsforståelse.

Hans Buch er en del af Fritz Schur Technical Group (FSTG), som udover Hans Buch består af Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik og Johs Thornam. Tilsammen beskæftiger FSTG godt 200 medarbejdere og har en global omsætning på ca. 600 mio. kroner. Ud over vores kontorer i Danmark har vi afdelinger i USA og Kina.

Vi er stolte af vores uformelle kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel. Vi sætter fællesskab og samarbejde højt, og du vil blive omgivet af fantastiske og kompetente kolleger. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de - og dermed virksomheden - hele tiden udvikler sig. Du kan læse meget mere på www.fstg.dk

Vil du høre mere om stillingen

så giv Jakob le Fevre fra MARPRO et kald på 5370 0995.

 

Sådan ansøger du

Ansøg

Hvis du ud fra ovenstående er blevet nysgerrig eller måske endda overbevist, så send os en ansøgning. Deadline er 18. Oktober 2020.

Vi tager løbende kandidater ind til samtale og nedtager opslaget, når stillingen er besat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.