Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk servicemedarbejder med gode IT-kompetencer

Til vores serviceteam på Campus Roskilde søger vi en ny kollega. Har du en høj teknisk forståelse og tidligere arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift? Er du derudover frisk på at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og med-arbejdere i dagligdagen? Så skal du læse videre.

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om, at vores studerende skal være i centrum. Vores serviceteams på campusserne har et højt serviceniveau. På den måde oplever de studerende, at der på deres campus er et godt studiemiljø med plads til faglighed og sociale fællesskaber, fordi der er styr på teknikken og bygningsdriften.

Dine arbejdsopgaver
Du skal sikre god kontakt og dialog med brugerne på Campus Roskilde. Vi har en bred portefølje af opgaver, og hvis du har de rette kompetencer, vil ansvaret for en opgave helt naturligt blive uddelegeret til dig. En typisk arbejdsuge vil være præget af følgende opgaver:

Kvalitetssikring som en vigtig del af hverdagen. Du skal være med til at udføre kvalitetssikring og service på IT- og AV udstyr, samt på vores bygninger og tekniske anlæg. Heri indgår udarbejdelse af teknisk dokumentation.

Support når opgaven kræver det. En kollega kan akut få brug for din hjælp til noget teknisk udstyr der driller, midt i en undervisningssituation. Du skal derfor være indstillet på, at kunne træde til og prioritere dine opgaver. Du skal også være indstillet på, at en del af dine opgaver er, at klargøre og opstille lokaler, så de står klar til næste dags undervisning.

Projektarbejde på tværs af campus. Vores teams skal tilbyde de bedste muligheder, der er ens for alle i organisationen. Derfor arbejder vi på tværs af alle campus. Det kan være opgaver om logistik og planlægning i forbindelse med studiestart, kurser, konferencer m.m.

Din profil
Du skal som teknisk servicemedarbejder i Facility Service bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af høj kvalitet, at der er styr på bygningerne og ikke mindst teknikken heri. Derfor er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil:

 • Vant til at arbejde med IT systemer gerne målrettet FM og bygningsdrift, men det er ikke et krav.
 • Har flair og interesse for teknisk udstyr.
 • Frisk på at yde service af høj kvalitet og være tilgængelig for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen.
 • Taler og skriver dansk, samt behersker engelsk i tale.
 • Positiv og åben over for andres idéer og god til at skabe positive relationer til dine omgivelser.
 • Har overblik og kan træffe kvalificerede beslutninger omkring opgaverne.
 • Energisk og ansvarsbevidst.
 • Arbejder struktureret og er en udpræget holdspiller.

Dine kollegaer
I serviceteamet i Roskilde er vi 6 medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone, og vi går op i, at alle er ansvarsbevidste, servicemindede og engagerede. Det er både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejdet. Desuden vægter vi det højt, at vi i teamet deler ny teknisk viden, som kan komme os alle til gavn.

Sådan ansøger du
 • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
 • Stillingen er på fuld tid og vi ser gerne, at du tiltræder senest den 1. juni 2021 eller snarest muligt.
 • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte serviceleder Dennis Hjorth Rasmussen på mail dera@pha.dk eller på mobil nr. 7248 1854 mellem kl. 10.00 og 11.00 på hverdage (kan ikke træffes i dagene op til påske).
 • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 12. april 2021.
 • Vi forventer at afholde 1. samtale den 22. april 2021 og 2. samtale den 29. april i tidsrummet kl. 9.00-15.00.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.