Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Offshore Olie og Gas.  
  
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå, at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.at.dk.  
 
Vær med til at bidrage til et sikkert og sundt arbejdsmiljø offshore  
Ansvarsområdet i Offshore Olie og Gas er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen. Derudover har vi opgaver af mere tværgående og udviklingsorienteret karakter. Kontoret arbejder teamorganiseret og tværfagligt og har brede samarbejdsflader med både virksomheder, myndigheder og interesseorganisationer.
 
Som vores nye kollega vil du indgå i et fagligt stærkt kontor med 14 engagerede kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde.  
 
Dine primære arbejdsopgaver er:  

  • meddelelse af tilladelser til idriftsætning af offshore olie- og gasanlæg  
  • godkendelse af boringer og andre brøndaktiviteter  
  • tilsyn med sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold i forbindelse med drift af olie-gasanlæg og udførelse af boringer m.v.  
  • udarbejdelse af regler og vejledninger på området.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • har en baggrund som ingeniør, maskinmester el. lign. med viden inden for processystemer, brønd- og boreteknologi samt arbejdsmiljø har kendskab til risikostyring og auditering  
  • gerne arbejder tværfagligt med både tekniske og juridiske problemstillinger  
  • udviser initiativ, selvstændighed og har gode samarbejdsevner  
  • er analytisk stærk, effektiv og kvalitetsbevidst  
  • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation  
  • har gode formidlingsevner på både dansk og engelsk, i skrift og tale.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2018.  
 
Du bliver ansat efter relevant overenskomst mellem din faglige organisation og staten.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Christian Saxer på tlf.nr. 7220 9249 eller civilingeniør Bénédicte Crapez på tlf.nr. 7220 8619.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 27. februar 2018.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 11.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...