Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk stærk RPA-konsulent til Devoteam Technology Consulting

Job description

Er du klar til at lære en masse nye teknologier at kende og samtidig blive skarp på, hvordan teknologierne kommer i anvendelse og skaber reel værdi hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder? Og ønsker du at have nogle af branchens dygtigste konsulenter ved din side og samtidig blive udfordret og inspireret hver eneste dag?
Hvis ja, så læs videre.

Robot Process Automation (RPA) er et af Devoteam Technology Consultings nyeste og hurtigst voksende forretningsområder, og da en række af såvel nye som eksisterende kunder nu er klar til at tage Robotics til næste niveau, søger vi flere konsulenter til vores Robotics-team – både i Aarhus og København.

Du bliver en del af et ungt team med flere års erfaring indenfor RPA. Det gælder både erfaring med selve udviklingen af robotter, men også ekspertise indenfor rådgivning om teknologianvendelse, skalering af Robotics, forandringsledelse m.v.
Devoteam arbejder med flere forskellige teknologier og har bl.a. et tæt samarbejde med UiPath og Automation Anywhere, hvor Devoteam er den nordiske partner. Som konsulent hos Devoteam kommer du, efter kort tid, til at indgå i og tage ansvar for konkrete opgaver hos kunderne. Du vil typisk være med helt fra starten af projekterne og bliver en helt central del af teamet. Opgavernes karakter gør, at du skal have en udpræget teknisk viden, og at du samtidig har dine konsulentfærdigheder i orden. Relevante produktspecifikke certificeringer inden for RPA og konkret viden om ”best practice” er en klar fordel, og det samme er kendskab til softwareudvikling, scripting, IT-infrastruktur og til agile metoder. I stillingen som RPA konsulent vil du modtage løbende træning, ligesom der vil være rig mulighed for at tilegne sig certificeringer.

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Identificering af potentiale for automatisering i samarbejde med kunden
 • Definere intelligente løsningsdesign på baggrund af ’best practice’ og ’lessons learned’
 • Automatisering af forretningsprocesser ved hjælp af RPA-teknologi
 • Planlægning og gennemførsel af workshops med kundens RPA-team
 • Fungere som teknisk lead og ’go-to-person’ for kundens RPA-initiativ
 • Bidrage til kompetenceopbygning og professionalisering såvel ude som hjemme
 • Hør her hvordan det er at være RPA-konsulent hos Devoteam: https://youtu.be/6aAIppjsZvA

  Qualifications

 • Erfaring med automatisering af processer, og helst på en af de gængse RPA-platforme (såsom Automation Anywhere, UiPath, Blueprism eller lignende)
 • Erfaring med VBScripts, JScript, HTML, C# eller anden relevant teknologi
 • Erfaring med at levere ved hjælp af agile metoder
 • Erfaring som konsulent eller projektleder
 • Erfaring med RPA organiseringsstrukturer
 • Nemt ved at sætte sig ind i nye systemer og teknologier
 • Stærke analytiske evner og kreativ problemløser
 • Gode kommunikative evner og sociale kompetencer
 • Flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale
 • Hvem er du?

  Du forventes at have en videregående teknisk uddannelse som fx Cand.it, Ingeniør, Datalog eller tilsvarende, men der er flere indgangsvinkler til stillingen og relevant erfaring, kreativitet og indstilling er mere afgørende end formel uddannelse.

  Du elsker den spændende, alsidige og til tider hektiske hverdag, der følger med konsulentrollen. Du har en væsentlig faglig ballast og et indgående kendskab til forskellige typer af systemlandskaber og teknologier. Du trives som eksperten, virksomhederne tilkalder for at få orden på tingene, og formår at bringe din tekniske ekspertise og konsulentfærdigheder i spil på optimal vis i dine projekter.

  Du brænder for at løse komplekse problemstillinger, skabe gode, brugbare løsninger og sætter dig gerne selv ned og udvikler og implementerer systemløsninger hos kunderne.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.