Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk stærke Business Automation konsulenter til Devoteam Management Consulting

Jobbeskrivelse

Er du klar til at lære en masse nye teknologier at kende og samtidig blive skarp på, hvordan teknologierne kommer i anvendelse og skaber reel værdi hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder? Og ønsker du at have nogle af branchens dygtigste konsulenter ved din side og samtidig blive udfordret og inspireret hver eneste dag? Hvis ja, så læs videre.

Business Automation (BA) er et af Devoteam Management Consultings hurtigst voksende forretningsområder, og da en række af såvel nye som eksisterende kunder nu er klar til at tage BA til næste niveau, søger vi flere teknisk stærke konsulenter til vores BA-team, både i Aarhus og København.

Du bliver en del af et ungt team med flere års erfaring indenfor BA. Det gælder både erfaring med selve automatisering af processer ved hjælp af robot-teknologi, men også ekspertise indenfor rådgivning om teknologianvendelse, skalering af Robotics, metodeudvikling, forandringsledelse m.v. Devoteam arbejder med flere forskellige teknologier og har bl.a. et tæt samarbejde med UiPath, BluePrism, Automation Anywhere og Microsoft. Som konsulent hos Devoteam kommer du, efter kort tid, til at indgå i og tage ansvar for konkrete opgaver hos kunderne. Du vil typisk være med helt fra starten af projekterne og bliver en helt central del af teamet. Opgavernes karakter gør, at du skal have en udpræget teknisk viden, og at du samtidig har dine konsulentfærdigheder i orden. Relevante produktspecifikke certificeringer inden for RPA og konkret viden om ”best practice” er en klar fordel. Det samme er kendskab til softwareudvikling, scripting, IT-infrastruktur og til agile metoder. I stillingen som Business Automation konsulent vil du modtage løbende træning, ligesom der vil være rig mulighed for at tilegne sig nye kompetencer og relevante certificeringer.

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Identificering af potentiale for automatisering i samarbejde med kunden
 • Definere ’operating model design’ og etablere metoder og standarder for automatiseringsarbejdet
 • Definere intelligente løsningsdesign på baggrund af ’best practice’ og ’lessons learned’
 • Automatisering af forretningsprocesser, data og værdistrømme
 • Planlægning og gennemførsel af workshops med kunden
 • Fungere som teknisk lead og ’go-to-person’ for kundens automatiserings-initiativ
 • Bidrage til kompetenceopbygning og professionalisering såvel ude som hjemme

Hør her hvordan det er at være konsulent hos Devoteam: https://youtu.be/6aAIppjsZvA

Kvalifikationer

 • Konkret, praktisk erfaring med automatisering af processer, og helst på flere af de gængse RPA-platforme (såsom UiPath, Blueprism, Automation Anywhere, PowerAutomate eller lignende) 
 • Erfaring med VBScript, JScript, HTML, C# eller anden relevant teknologi
 • Erfaring med at levere værdi ved hjælp af agile metoder (SCRUM, Lean-Agile, SAFe, LeSS eller lignende).
 • Erfaring som konsulent eller projektleder
 • Erfaring med organisering af udviklingsteams, radikal innovation, digital transformation eller lign.
 • Nemt ved at sætte sig ind i nye systemer og teknologier 
 • Stærke analytiske evner og kreativ problemløser 
 • Gode kommunikative evner og gode sociale kompetencer
 • Flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale

Hvem er du?
Du har en videregående teknisk uddannelse som fx Cand.it, Ingeniør, Datalog eller tilsvarende, men der er flere indgangsvinkler til stillingen og relevant erfaring, kreativitet og indstilling er mere afgørende end formel uddannelse.

Du elsker den spændende, alsidige og til tider hektiske hverdag, der følger med konsulentrollen. Du har en væsentlig faglig ballast og kendskab til forskellige typer af systemlandskaber og teknologier. Du trives som eksperten, virksomhederne tilkalder for at få orden på tingene, og formår at bringe din tekniske ekspertise og konsulentfærdigheder i spil på optimal vis i dine projekter. 

Du brænder for at løse komplekse problemstillinger, skabe gode, brugbare løsninger og sætter dig gerne selv ned og implementerer løsningerne sammen med kundens medarbejdere. Du giver altid en hjælpende hånd når en kollega rækker ud og er heller ikke bange for selv at bede om hjælp eller at blive ved med at stille spørgsmål indtil der er afklaring.

Devoteam har næsten uafbrudt været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste 20 år, hvilket skyldes en lang række forhold og initiativer – herunder en unik organisering, stærk virksomhedskultur med integrerede værdier, moderne og konsistent ledelsesstil, mange udviklingsmuligheder og medarbejderordninger samt sociale arrangementer.

Har du spørgsmål?
Vil du høre mere om mulighederne eller Devoteam, er du meget velkommen til at kontakte leder af Business Automation området Mikkel Kristiansen på telefon +45 6122 4260 eller på mail: mikkel.kristiansen@devoteam.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Devoteam
Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler, simplificerer og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og moderne teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.