TEKNISK SUPERVISOR

D'ANGLETERRE SØGER TEKNISK SUPERVISOR
 
Har du lyst til at blive en del af et motiveret teknisk team i et priviligeret miljø? Brænder du for godt håndværk, hotelbranchen og service i luksusklassen? Så hører vi gerne fra dig.

Vi søger en passioneret teknisk supervisor med håndværksmæssig baggrund til at indgå i vores engagerede tekniske team. d'Angleterre søger ikke blot et højt erfarings- og uddannelsesniveau, men også en dynamisk, pragmatisk og fleksibel person med en veludviklet sans for ledelse, gæsteservice, luksus og perfektion.

VI TILBYDER
En professionel arbejdsplads, hvor vi til enhver tid stræber efter at give vores gæster en personlig, stilfuld og elegant oplevelse af international klasse. Vi er dedikeret til vores gæster, vores kollegaer og vores arbejdsplads. Vi er et dynamisk team med en god team ånd, høje ambitioner og kontinuerlig fokus på udvikling og forbedring.
 
OM JOBBET
Som Teknisk Supervisor på d'Angleterre vil du være del af vores tekniske team, der yder service til vores gæster, og sørger for at hotellet til enhver tid er vedligeholdt og teknisk intakt. Du vil få ansvar for planlægning, fordeling og udførelse af dagens opgaver, ligesom du vil komme til at supportere vores Tekniske Chef med diverse projekter samt indkøb.
Du vil være med til at implementere VIP- og sikkerhedsprocedure på hotellet, samt vedligeholde vores høje sikkerhed både når det gælder brand, sikkerhed og et godt arbejdsmiljø til gavn for både gæster og medarbejdere.
Vi kan garantere at ingen dage vil være ens, og at du vil få en stor berøringsflade med de andre afdelinger på hotellet. Dine arbejdstider vil være i tidsrummet 8-17 fordelt på alle ugens dage (weekendarbejde hver 3. uge).
 
VI FORVENTER
Du har en håndværksmæssig uddannelse, for eksempel inden for el eller VVS, har flere års erfaring og er teknisk velfunderet. Det er vigtigt, at du er løsningsorienteret, serviceminded og vil nyde rollen som daglig leder, såvel som rollen som vært for vores gæster. Ledelseserfaring er derfor en fordel, men ikke et krav.
Vi forventer, du trives med, på den ene side, at arbejde selvstændigt og målrettet, og på den anden side, at du er en udpræget teamplayer. Du er ligeledes vant til at arbejde struktureret med projekter.
Vi forventer at du behersker engelsk i skrift og tale, og at du er superbruger af gængse IT værktøjer og systemer.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Industrielektriker søges til slagteri i Ringsted

Ramsdal Plusjob ApS

Ramsdal Plusjob søger elektriker for vores kunde i Ringsted. Vi søger en uddannet industri elektriker til vedligeholdelse af maskiner på slagteri i Ringsted, som vikar med mulighed for fastansættelse. Opgaverne spænder videt, fra vedligeholdelse af ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

FORSYNINGSMONTØR

Ramsdal Plusjob ApS

Ramsdal Plus Job sørger for kunde, dygtige elektrikere med erfaring som forsyningsmontør. Stillingen:Som forsyningsmontør, vil du blive tilknyttet kundens kontor i Albertslund, og du vil blive en del af et team bestående af 14 kolleger. Du vil primæ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Energivejleder til privatkunder - Jylland

Modstrøm Danmark

Energivejleder til privatkunder - Jylland Har du lyst til at være en del et stærkt team, med fokus på at styrke Danmarks grønne klimaprofil - og trives du med frihed under ansvar? Modstrøm søger en privat energivejleder til udvikling og salg af ener...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Ramsdal Plusjob søger industrielektriker til storentreprisre i København

Ramsdal Plusjob ApS

Ramsdal Plusjob søger dygtige og pålidelige industrielektrikere til større entrepriseopgave for vores kunde i København. Om stillingen: Arbejdet vil bestå i udførelse af el-arbejde i forbindelse med større entreprise i Storkøbenhavn, hvor du vil bli...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Dygtig faglært elektriker søges

STENILD EL ApS

Frederiksberg
Vi er et lille firma med 10 ansatte beliggende i Vanløse, som primært servicerer Storkøbenhavn. Vi søger en erfaren og fagligt dygtig kollega, der har lyst til at arbejde med skiftende opgaver inden for spjældarbejde for private og boligselskaber, s...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018