Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk supporter til IT virksomhed i stor fremdrift

Brænder du for at arbejde med IT-services og support, så er du måske vores nye tekniske supporter til at assistere vores brugere og opsætte integrationer via vores automatiske IEX platform.

Kort om IEX

IEX er en automatisk integrations service, der forbinder webshop, regnskab, POS- eller lagersystemer med hinanden. IEX er en innovativ virksomhed indenfor integrationsbranchen, hvor der er mange muligheder for at kombinere diverse systemer med hinanden. De mange kombinationer skaber yderligere behov for support og opsætning samt kendskab til systemerne, vi integrerer med.

Hvilken profil søger vi

Vi ønsker at ansætte en pålidelig og energisk supporter som er god til at have direkte kontakt med vores brugere/kunder og samtidig besidder stærke tekniske kompetencer.

Du skal være god til at arbejde i et team sammen med vores øvrige supportere. Som teknisk supporter (1. line) tager du fuld action på de daglige kundesager med en hurtig svartid og sikrer at vores kunder får en god serviceoplevelse med vores produkt. Du skal være god til at fejlsøge og altid være løsningsorienteret.

Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse og/eller erhverserfaring, men det er først og fremmest vigtigt, at du er open-minded, lærenem i forhold til IT-systemer og har en positiv/nysgerrig indstilling.

Arbejdsområder

 • Kunde support via telefon, chat og ticket-system
 • Opsætning og konfiguration af integrationer ml. webshop, regnskabs, kasse- og/eller lagersystemer
 • Fejl-håndtering, debug og gerne med kendskab til PhP og database (MySQL)
 • Test, kvalitetssikring og udarbejdelse af dokumentation (FAQ)
 • Opbygning af data-flows og administration af platformen 
 • Evt. mere tekniske opgaver alt efter kompetence
 • Alt efter kompetence kan du få indflydelse på andre arbejdsopgaver i virksomheden evt. konkrete udviklingsopgaver eller tools til servicen

Du besidder følgende kvalifikationer/egenskaber (ikke krav)

 • Du er yderst serviceminded & løsningsorienteret og kan formulere dig i et letforståeligt sprog (dansk/engelsk)
 • Du har et stærkt IT-kendskab og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Du har erfaring med fejlhåndtering og debug
 • Skal have backend kendskab til et eller flere af de velkendte webshops på markedet, f.eks. Woocommerce, Shopify, Prestashop, Magento
 • Du har kendskab til regnskaber (f.eks. e-conomic, Dinero, Billy)
 • Evt. erfaring med lager- eller POS-systemer er et stort plus
 • Kendskab til SaaS (Software as a Service) og API-integration
 • Du er struktureret og god til at få afsluttet dine opgaver
 • Behersker dansk og engelsk flydende
 • Kan indgå i et tæt team-samarbejde
 • En brændende interesse for teknologiske løsninger og automation

Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært, og vi forventer ikke, at du fra start kender alle de systemer, vi integrerer til. Vi søger en medarbejder med et stærkt drive og engagement til at arbejde tæt med resten af teamet, og dermed få stor indflydelse på egen hverdag.

IEX tilbyder

Et godt og udfordrende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i en virksomhed med dygtige kollegaer. IEX har store rummelige og nyistandsatte lokaler på 2. sal i et lyst og åbent kontormiljø med behagelig sofagruppe, bordfodbold samt bordtennis for at højne aktivitetsniveauet og stemningen.

IEX giver plads til udfoldelse, hvor vi har vægt på team-building og hyggelige arrangementer. Der er daglig frokostbuffet samt fri kaffe/te og sodavand + fredags morgenbrød.

Vi har en rigtig god omgangstone med hinanden, hvor stemningen er professionel, uformel og afslappet. Hos IEX vægtes medarbejderpleje højt for at højne arbejdsglæden og den daglige lyst til at gå på arbejde.

Ansættelse/løn

Vi tilbyder ordnede ansættelsesforhold. Løn efter aftale/kvalifikationer. 37 timers stilling. Tiltrædelse snarest muligt!

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning på dansk + CV (PDF) på job@iex.dk og husk at besøge vores hjemmeside på https://iex.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.