Teknisk systemansvarlig til nye signalsystemer

Som vores nye systemansvarlige er du en del af et team, der er præget af faglig ekspertviden, bredt samarbejde, en uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø.

Dit team udfylder en vigtig rolle i forbindelse med overtagelsen og systemforvaltningen af de nye signalsystemer, der over de næste år afleveres til drift af Signalprogrammet. Det er her, vi mangler dig til at være med til at gøre overleveringen en succes.

Du indgår i et fagområde, der er i stor udvikling, og du får en spændende hverdag med udfordrende opgaver og en masse selvstændigt ansvar.

Der er mulighed for ansættelse i enten Aarhus eller København.

Dit bidrag til udviklingen og implementeringen af de nye systemer
Teamets væsentligste opgaver omfatter kvalitetssikring og dokumentation af de tekniske og funktionelle krav til de nye signalsystemer samt opretholdelse af høj jernbanesikkerhed og udarbejdelse af tekniske regler på området.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i overtagelsen af systemansvaret for de nye signalsystemer og forvaltningen af systemet. Systemet er European Train Control System (ETCS Level2) på alle de danske fjernbaner, som er en del af signalsystemet European Rail Traffic Management System (ERTMS).

Din stilling indebærer at være teknisk systemansvarlig for sikringsanlæggene med særlig fokus på det nye hardwareudstyr og de nye IT-baserede systemer installeret i Jylland.

Systemansvaret betyder, at du skal varetage typegodkendelse (generiske designs) af både hardware og software. Du skal desuden godkende ændringsønsker samt bidrage til de tekniske løsninger for ændringer af allerede godkendte designs. Du skal sikre, at de typegodkendte forskrifter følges, når anlæggene overgår til drift. Ligeledes skal du levere teknisk input til risikoledelse, dvs. vurdering af jernbanesikkerhed relateret til signalsystemerne.

Du kommer til at indgå i et tværgående samarbejde i forbindelse med håndteringen af grænseflader omkring de nye signalsystemer. Du kommer også til at have et tæt samarbejde med teknisk systemansvarlige for øvrige sikringsanlæg med særligt fokus på Signalprogrammets leverancer i Østdanmark.

Teknisk baggrund med sans for komplekse sammenhænge
Du har formentlig en akademisk uddannelse som eksempelvis elektronik-ingeniør, men du kan ligeledes have en anden teknisk uddannelse med solid erfaring. Det er afgørende, at du har beskæftiget dig med elektronisk hardware og software. Hvis du har en uddannelse eller erfaring inden for jernbanebranchen, vil det være en fordel.

Du har en analytisk tilgang, der gør det muligt for dig at se sammenhænge i komplekse regelsæt og systemer. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar, da du vil blive personen med det endelige tekniske ansvar inden for dit arbejdsområde. Ligeledes er det væsentligt, at du har lysten til at lære og er initiativtagende i samarbejdet med Signalprogrammet og øvrige samarbejdsparter.

Der må forventes rejseaktivitet, da Signalprogrammet er placeret i København og anlægget placeret i Jylland.

På grund af samarbejdet med udenlandske leverandører falder det dig naturligt at kommunikere på engelsk i skrift og tale.

Løn
Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet håndværker, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Alternativt vil din ansættelse ske på individuelle ansættelsesvilkår.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt teamleder Lene Gabriel. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi forventer at holde samtaler løbende og senest i uge 19.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Regnskabschef

Økonomi

Vil du være ansvarlig for Banedanmarks regnskab, der omfatter aktiviteter for mere end 7 mia. kr. årligt? Vi søger en struktureret og initiativrig regnskabschef, der brænder for at udvikle vores regnskabsprocesser ved siden at fastholdelsen af den s...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Trafikstyring København

Kan du planlægge togtrafikken i København? Du får en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Geografisk Fagspecialist til den daglige drift på København H

Teknik

Har du solid erfaring med sporteknik, er du klar til at påtage dig ansvar, har du et godt overblik, og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? I så fald er du måske vores nye medarbejder. Du bliver en del af den sektion, der har an...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018