Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk tegner til Solid Works

Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. 

Hvem er vi:

Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. 

Vores produktion består af 4 Bystonic lasere, 3 kantpressere, CNC-bearbejdning, smedeafdeling og pulverlakkeringsanlæg.

Vi er kendte for at levere produkter hurtigt - ofte fra dag til dag. Derfor er hverdagen ofte tempofyldt og omskiftende.

Arbejdsopgaver:

 • 3D tegning i Solid Works
 • Udarbejdelse af produktionstegning til egen produktion
 • Dialog med kunder ang. udførelse af opgaver

Hvad forventer vi af dig:

 • Erfaring med Solid Works er et must
 • Evt. kendskab til Bysoft 7
 • Udadvendt og smilende
 • Taler dansk
 • Kreativ

Stilling er fuldtid på Ølandsvej 10, 8800 Viborg.

Kunne du tænke dig en hverdag med tempo og højt humør, så send en ansøgning og cv. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330085311Phoenix-5d16a51512019-09-06T00:00:00Teknisk tegner til Solid Works

Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. 

Hvem er vi:

Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. 

Vores produktion består af 4 Bystonic lasere, 3 kantpressere, CNC-bearbejdning, smedeafdeling og pulverlakkeringsanlæg.

Vi er kendte for at levere produkter hurtigt - ofte fra dag til dag. Derfor er hverdagen ofte tempofyldt og omskiftende.

Arbejdsopgaver:

 • 3D tegning i Solid Works
 • Udarbejdelse af produktionstegning til egen produktion
 • Dialog med kunder ang. udførelse af opgaver

Hvad forventer vi af dig:

 • Erfaring med Solid Works er et must
 • Evt. kendskab til Bysoft 7
 • Udadvendt og smilende
 • Taler dansk
 • Kreativ

Stilling er fuldtid på Ølandsvej 10, 8800 Viborg.

Kunne du tænke dig en hverdag med tempo og højt humør, så send en ansøgning og cv. 

2019-10-21T11:51:30.517 Vi har travlt hos Leth Steel og søger derfor en teknisk tegner. Hvem er vi: Leth Steel er underleverandører af stål til et hav af brancher - alt fra størrer serier af dele til byggebranchen til 1 stk. produktion til den lokale smed. Vores produktion består af 4 Bystonic lasere, 3 kantpressere, CNC-bearbejdning, smedeafdeling og pulverlakkeringsanlæg. Vi er kendte for at levere produkter hurtigt - ofte fra dag til dag. Derfor er hverdagen ofte tempofyldt og omskiftende. Arbejdsopgaver: 3D tegning i Solid Works Udarbejdelse af produktionstegning til egen produktion Dialog med kunder ang. udførelse af opgaver Hvad forventer vi af dig: Erfaring med Solid Works er et must Evt. kendskab til Bysoft 7 Udadvendt og smilende Taler dansk Kreativ Stilling er fuldtid på Ølandsvej 10, 8800 Viborg. Kunne du tænke dig en hverdag med tempo og højt humør, så send en ansøgning og cv.11jobnet5d16a515100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3602584LETH STEEL A/S11Ølandsvej 108800ViborgDKDanmark0
thomas@lethsteel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent817781JobNet5039431503943110004-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d16a515https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d16a515https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d16a515&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5d16a515&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/3.jpgTeknisk tegner til Solid Works9006001Dansk3Læse/ tale933245Teknisk designer7Håndværk & service362608108thomas@lethsteel.dkthomas@lethsteel.dkDKDanmarkDKDanmark330134221KILDE Automation søger Teknisk DesignerRobot Vi har travlt og søger derfor en Teknisk Designer som brænder for at tegne 3D og som kan udarbejde 2D dokumentation til vores produktion. Teknisk designer Brænder du for at tegne 3D og indgå i teams til udarbejdelse af produktionsgrundlag? KILDE Automation er en innovativ virksomhed, som leverer produktionslinjer, specialmaskiner og automationsløsninger til kunder, på tværs af brancher, både nationalt og internationalt. Virksomheden beskæftiger omkring 70 medarbejdere, heraf ca. 35 ingeniører og teknikere. Er du kvalitetsbevist og serviceminded? Vi søger en medarbejder der kan indgå i de forskellige projektteams, der arbejder med både specialopgaver og standardopgaver til alle vores kundesegmenter. Opgaverne består primært i at færdiggøre detailkonstruktioner i 3D og udarbejde den nødvendige 2D dokumentation til produktionen. Du skal ligeledes også kunne varetage tilpasning og produktionsklargøring af værktøjsdele til eksisterende maskiner samt reservedele. Det vil være en fordel hvis du har 1-2 års erfaring fra maskin- eller metalbranchen og du er en rutineret cadbruger. Derudover forventer vi at du: ? Har en god ordenssans og sætter pris på at aflevere kvalitet til produktionen ? Trives godt i et udviklingsmiljø hvor opgaverne kan variere meget ? Også kan trives med at varetage rutineprægede opgaver hvor systematikken er vigtig ? Er stabil og samarbejdsorienteret ? Er god til at kommunikere med kolleger omkring dig samt husets øvrige afdelinger Følgende kompetencer vil være en fordel: ? Rutineret Cad-bruger, gerne Autodesk Inventor ? Erfaring med styklistearbejde ? Rutineret i standarder for teknisk tegning Sådan ansøger du Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Friis Skov på telefon 96 69 61 32. Er du interesseret i stillingen mailes din ansøgning og CV til HR-KILDE@kilde-as.com Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har travlt og søger derfor en Teknisk Designer som brænder for at tegne 3D og som kan udarbejde 2D dokumentation til vores produktion.

Teknisk designer

Brænder du for at tegne 3D og indgå i teams til udarbejdelse af produktionsgrundlag?

KILDE Automation er en innovativ virksomhed, som leverer produktionslinjer, specialmaskiner og
automationsløsninger til kunder, på tværs af brancher, både nationalt og internationalt. Virksomheden
beskæftiger omkring 70 medarbejdere, heraf ca. 35 ingeniører og teknikere.


Er du kvalitetsbevist og serviceminded?


Vi søger en medarbejder der kan indgå i de forskellige projektteams, der arbejder med både specialopgaver og standardopgaver til alle vores kundesegmenter. Opgaverne består primært i at færdiggøre detailkonstruktioner i 3D og udarbejde den nødvendige 2D dokumentation til produktionen. Du skal ligeledes også kunne varetage tilpasning og produktionsklargøring af værktøjsdele til eksisterende maskiner samt reservedele.


Det vil være en fordel hvis du har 1-2 års erfaring fra maskin- eller metalbranchen og du er en rutineret cadbruger. Derudover forventer vi at du:


? Har en god ordenssans og sætter pris på at aflevere kvalitet til produktionen
? Trives godt i et udviklingsmiljø hvor opgaverne kan variere meget
? Også kan trives med at varetage rutineprægede opgaver hvor systematikken er vigtig
? Er stabil og samarbejdsorienteret
? Er god til at kommunikere med kolleger omkring dig samt husets øvrige afdelinger


Følgende kompetencer vil være en fordel:


? Rutineret Cad-bruger, gerne Autodesk Inventor
? Erfaring med styklistearbejde
? Rutineret i standarder for teknisk tegningSådan ansøger du

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Friis Skov på telefon 96 69 61 32.


Er du interesseret i stillingen mailes din ansøgning og CV til HR-KILDE@kilde-as.com


Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rette kandidat.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde A/S AutomationSkive2019-12-12T00:00:002019-12-29T00:00:00
330140360Teknisk tegner til FAST STILLING!Robot For virksomhed i Herning-området søger vi en teknisk tegner, produktionsteknolog eller lignende. Der er tale om en fast stilling. Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling, så er det måske dig virksomheden leder efter. Om Jobbet: Tegne i Inventor 3D Sikre hurtig og korrekt projektgennemførelse. Kontakt dialog samarbejde med vores designere, ledelsen og værkstedet. ...og meget mere Om dig: Du har en baggrund som f.eks. teknisk tegner produktionsteknolog eller lignende Du er dygtig til at tegne, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring med Inventor 3D. En stor fordel, hvis du har kendskab til metalbranchen, har måske en baggrund som faglært smed eller maskinarbejder. Du har tegningsforståelse Finder du ovenstående spændende, så send dit CV til bl@jobinwest.dk. Mærk din ansøgning: Konstruktør Teknisk tegner

For virksomhed i Herning-området søger vi en teknisk tegner, produktionsteknolog eller lignende.

Der er tale om en fast stilling.  

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling, så er det måske dig virksomheden leder efter.      

Om Jobbet:

 

 • Tegne i Inventor 3D
 • Sikre hurtig og korrekt projektgennemførelse.
 • Kontakt/dialog/samarbejde med vores designere, ledelsen og værkstedet.
 • ...og meget mere

Om dig:

 • Du har en baggrund som f.eks. teknisk tegner produktionsteknolog eller lignende
 • Du er dygtig til at tegne, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring med Inventor 3D.
 • En stor fordel, hvis du har kendskab til metalbranchen, har måske en baggrund som faglært smed eller maskinarbejder.
 • Du har tegningsforståelse

 

Finder du ovenstående spændende, så send dit + CV til bl@jobinwest.dk.

Mærk din ansøgning: "Konstruktør/Teknisk tegner"

Job InWest VikarHerning2019-12-12T00:00:002019-12-15T00:00:00
330140191Indretningsdesigner søges til Hanstholm Køkken flagship store i HerningRobot Kan du indrette køkkendrømme? Er du en kreativ person med sans for indretning og design? Kan du arbejde selvstændigt og lede et projekt fra start til slut, mens der er mange bolde i luften? Så kan det være dig, der er vores nye indretningsdesigner. Hanstholm Køkken er i vækst, derfor er vi på udkig efter endnu en dygtig og ambitiøs kollega, der brænder for god kvalitet og godt samarbejde. De personlige løsninger er vores kendetegn. Derfor skal du være glad for at møde nye mennesker og kunne skabe køkkenindretninger, der passer til den enkelte kundes hjem og drømme. Du kan se frem til: Et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med positiv vækst. Oplæring i Hanstholm Køkkens sortiment og koncept. Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø med gode kollegaer. Løn i forhold til dine kvalifikationer. Vi forventer, at du er: Kreativ med sans for indretning og design. Inspirerende og god til at præsentere dine ideer overfor kunder. Arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med overblik, og styr på detaljerne. Flair for at arbejde i diverse IT-programmer. Møder glad på arbejde, også når det går stærkt. ANSØGNINGSFRIST: Den 1. januar 2020. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. TILTR DELSE: Snarest dog senest den 3. februar 2020. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Hvem er vi? Hanstholm Køkken er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Vildsund. Siden 1968 har vi produceret og leveret unikke kvalitetskøkkener ud fra kundernes køkkendrømme. Altid med fokus på førsteklasses materialer og ordentligt håndværk, det er vi er stolte af. I dag har vi 16 forhandlere i Danmark, og vores mål er at være 20-22 forhandlere i Danmark. Send din ansøgning Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til kvi@hanstholm.com Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CSO Jan Thomsen på 2182 2228.

Kan du indrette køkkendrømme?

Er du en kreativ person med sans for indretning og design? Kan du arbejde selvstændigt og lede et projekt fra start til slut, mens der er mange bolde i luften? Så kan det være dig, der er vores nye indretningsdesigner.

Hanstholm Køkken er i vækst, derfor er vi på udkig efter endnu en dygtig og ambitiøs kollega, der brænder for god kvalitet og godt samarbejde. De personlige løsninger er vores kendetegn. Derfor skal du være glad for at møde nye mennesker og kunne skabe køkkenindretninger, der passer til den enkelte kundes hjem og drømme. 

Du kan se frem til:

 • Et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med positiv vækst.
 • Oplæring i Hanstholm Køkkens sortiment og koncept.
 • Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø med gode kollegaer.
 • Løn i forhold til dine kvalifikationer. 

Vi forventer, at du er:

 • Kreativ med sans for indretning og design.
 • Inspirerende og god til at præsentere dine ideer overfor kunder.
 • Arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med overblik, og styr på detaljerne.
 • Flair for at arbejde i diverse IT-programmer.
 • Møder glad på arbejde, også når det går stærkt. 

ANSØGNINGSFRIST:

Den 1. januar 2020.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. 

TILTRÆDELSE: 

Snarest – dog senest den 3. februar 2020.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. 

Hvem er vi?

Hanstholm Køkken er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Vildsund. Siden 1968 har vi produceret og leveret unikke kvalitetskøkkener ud fra kundernes køkkendrømme. Altid med fokus på førsteklasses materialer og ordentligt håndværk, det er vi er stolte af. I dag har vi 16 forhandlere i Danmark, og vores mål er at være 20-22 forhandlere i Danmark. 

Send din ansøgning

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til kvi@hanstholm.com 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CSO Jan Thomsen på 2182 2228.

HANSTHOLM KØKKEN VILDSUND A/SHerning2019-12-13T00:00:002020-01-01T00:00:00
330131972El-konstruktør til retrofit af vindmøllestyringer samt til SCADA-udstyr og el-tavlerRobot Er du en el-konstruktør, der motiveres af at være med i projektet fra start til slut, og har bred erfaring fra vindmølleindustrien? Så er du måske den, vi søger. Spica Technology er i en rivende udvikling. Inden for de seneste år, har vi åbnet kontor i både Tyskland og Spanien, og opgaverne ruller ind. Vi er en international underleverandør til vindmølleindustrien, hvor vi bl.a. leverer offshore SCADA-tavler, udstyr til dataopsamling og test- og træningsudstyr til de nyeste møller i MW-klassen samt levetidsforlængende styringer til aldrende vindmøller. Jobbet: Som vores nye el-konstruktør vil du primært komme til at arbejde med udvikling, design og konstruktion af el- og styretavler til retrofit af vindmøllestyringer. Du vil indgå i et team på fire kolleger, der arbejder på flere projekter til det tyske og spanske marked. Fordi Spica Technology er et udviklingshus i vindmøllebranchen, forventer vi en medarbejder med brancheerfaring, der kan byde ind med konstruktive id er, når vi skal være kreative. Men også n, der følger retningen, når den er sat. Dine arbejdsopgaver kunne indeholde: Prototypeudvikling og -afprøvning. Specifikation af et produkt. Optimering af eksisterende produkter. Udarbejdelse af produktdokumentation i form af tegninger og instruktioner. Dialog og samarbejde med kunder. Yde teknisk support og bidrage med teknisk know-how. Kan du nikke genkendende til noget af nedenstående? Du har en relevant teknisk baggrund, gerne med erfaring fra vindmøllebranchen. Du har mere end 5 års erfaring fra en lignende stilling inden for en teknisk elektronisk serieproducerende virksomhed. Du har erfaring med elektriske konstruktioner og dertilhørende design i SSE Electrical. Du har erfaring med 2D og 3D mekanisk modellering i Autodesk Inventor. Du kan hurtigt sætte dig ind i tekniske problemstillinger og formår at se de gode løsninger. Du har en naturlig tilgang til teknik og kan bevare roen i pressede situationer. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Vil du være en del af et engageret team og med på rejsen som branchens foretrukne samarbejdspartner inden for retrofit af vindmøllestyringer samt test- og træningsudstyr? Så send din ansøgning med CV på email til Benny Thomsen bto@spicatech.dk allerede i dag. Ved spørgsmål, ring på 22 95 14 40. Tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, indtil den rette er fundet. Om Spica Technology Spica Technology er en international ingeniørvirksomhed med et engageret team af specialister, der er dedikeret til at fremme vindens ydeevne. Vores over 20 år i branchen har givet os en unik position som producent af avanceret vindmølleelektronik til vindbranchens OEM er. Vi tilbyder gode arbejdsforhold med fleksible arbejdstider i en uformel atmosfære, hvor det sociale vægtes højt blandt medarbejderne med morgenbrød hver fredag samt årlig sommerarrangement og julefrokost. Sådan ansøger du Send din ansøgning med CV på email til Benny Thomsen bto@spicatech.dk allerede i dag. Ved spørgsmål, ring på 22 95 14 40.

Er du en el-konstruktør, der motiveres af at være med i projektet fra start til slut, og har bred erfaring fra vindmølleindustrien? Så er du måske den, vi søger.

Spica Technology er i en rivende udvikling. Inden for de seneste år, har vi åbnet kontor i både Tyskland og Spanien, og opgaverne ruller ind. Vi er en international underleverandør til vindmølleindustrien, hvor vi bl.a. leverer offshore SCADA-tavler, udstyr til dataopsamling og test- og træningsudstyr til de nyeste møller i MW-klassen samt levetidsforlængende styringer til aldrende vindmøller.

Jobbet:

Som vores nye el-konstruktør vil du primært komme til at arbejde med udvikling, design og konstruktion af el- og styretavler til retrofit af vindmøllestyringer. Du vil indgå i et team på fire kolleger, der arbejder på flere projekter til det tyske og spanske marked.

Fordi Spica Technology er et udviklingshus i vindmøllebranchen, forventer vi en medarbejder med brancheerfaring, der kan byde ind med konstruktive idéer, når vi skal være kreative. Men også én, der følger retningen, når den er sat.

Dine arbejdsopgaver kunne indeholde:

 • Prototypeudvikling og -afprøvning.
 • Specifikation af et produkt.
 • Optimering af eksisterende produkter.
 • Udarbejdelse af produktdokumentation i form af tegninger og instruktioner.
 • Dialog og samarbejde med kunder.
 • Yde teknisk support og bidrage med teknisk know-how.

Kan du nikke genkendende til noget af nedenstående?

 • Du har en relevant teknisk baggrund, gerne med erfaring fra vindmøllebranchen.
 • Du har mere end 5 års erfaring fra en lignende stilling inden for en teknisk/elektronisk serieproducerende virksomhed.
 • Du har erfaring med elektriske konstruktioner og dertilhørende design i SSE Electrical.
 • Du har erfaring med 2D og 3D mekanisk modellering i Autodesk Inventor.
 • Du kan hurtigt sætte dig ind i tekniske problemstillinger og formår at se de gode løsninger.
 • Du har en naturlig tilgang til teknik og kan bevare roen i pressede situationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vil du være en del af et engageret team og med på rejsen som branchens foretrukne samarbejdspartner inden for retrofit af vindmøllestyringer samt test- og træningsudstyr?

Så send din ansøgning med CV på email til Benny Thomsen bto@spicatech.dk allerede i dag. Ved spørgsmål, ring på 22 95 14 40.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, indtil den rette er fundet.

Om Spica Technology

Spica Technology er en international ingeniørvirksomhed med et engageret team af specialister, der er dedikeret til at fremme vindens ydeevne. Vores over 20 år i branchen har givet os en unik position som producent af avanceret vindmølleelektronik til vindbranchens OEM’er.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med fleksible arbejdstider i en uformel atmosfære, hvor det sociale vægtes højt blandt medarbejderne med morgenbrød hver fredag samt årlig sommerarrangement og julefrokost.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med CV på email til Benny Thomsen bto@spicatech.dk allerede i dag. Ved spørgsmål, ring på 22 95 14 40.

 

Spica Technology ApSSilkeborg2019-12-12T00:00:002020-01-01T00:00:00
330111484Teknisk DesignerRobot Being part of the development of premium brand loud speakers excites you. You are structured and independent in supporting engineering projects and you want to use these skills in a global environment! In R&D we work on the entire value chain from the idea stage to the finished product. It requires a development process where things can be tested and retested, and where the processes come into play in all stages and there is a close cooperation between R&D and the other departments at Dynaudio. We have a lot of specialized features and you will be the link that helps solve the puzzle. Key responsibilities include: Implementing and updating our PLM system in cooperation with the Engineering teamsReviewing and correcting drawings and other specificationSmaller design construction tasks in Inventor Catia guided by the Engineering teams - mainly 3DTechnical assistance to Project Managers and the engineering teamsUpdating change requestsUpdating Customer portals when running ECR sUpdating Gate reviews for the Project ManagersReport tasks for the Project ManagersUpdating time plans. To truly succeed in this role, you bring: Experienced CAD user (Catia, Inventor and likeable if AutoCAD also is on the repertoire)Windchill or similar PLM system experience is preferable.Experienced in assisting engineering teams from similar positionsPreferable Automotive experience but not a demandPreferable experience from the Mechanics industry We offer We offer a chance to influence important projects. Furthermore, you will get a job in an organization with a high work ethic, low hierarchy and a friendly atmosphere. You will be part of an international organization with great team-work with our Chinese, German, and US colleagues and with solid roots from a 40-year old history of making world-class loudspeakers. Interested? Get typing! Upload your application online by following the link below. Applications will be processed successively. We are looking to fill the position as soon as possible. You can expect an answer within approximately six weeks. For questions on the job please contact our CTO, Jens Lynge Petersen, at HR@dynaudio.com

 

Being part of the development of premium brand loud speakers excites you. You are structured and independent in supporting engineering projects and you want to use these skills in a global environment!

In R&D we work on the entire value chain from the idea stage to the finished product. It requires a development process where things can be tested and retested, and where the processes come into play in all stages and there is a close cooperation between R&D and the other departments at Dynaudio. We have a lot of specialized features and you will be the link that helps solve the puzzle.

Key responsibilities include:

 • Implementing and updating our PLM system in cooperation with the Engineering teams
 • Reviewing and correcting drawings and other specification
 • Smaller design/construction tasks in Inventor/Catia guided by the Engineering teams - mainly 3D
 • Technical assistance to Project Managers and the engineering teams
 • Updating change requests
 • Updating Customer portals when running ECR’s
 • Updating Gate reviews for the Project Managers
 • Report tasks for the Project Managers
 • Updating time plans.

To truly succeed in this role, you bring:

 • Experienced CAD user (Catia, Inventor and likeable if AutoCAD also is on the repertoire)
 • Windchill or similar PLM system experience is preferable.
 • Experienced in assisting engineering teams from similar positions
 • Preferable Automotive experience but not a demand
 • Preferable experience from the Mechanics industry

We offer

We offer a chance to influence important projects. Furthermore, you will get a job in an organization with a high work ethic, low hierarchy and a friendly atmosphere. You will be part of an international organization with great team-work with our Chinese, German, and US colleagues and with solid roots from a 40-year old history of making world-class loudspeakers. 

Interested? Get typing!

Upload your application online by following the link below. Applications will be processed successively. We are looking to fill the position as soon as possible. You can expect an answer within approximately six weeks.

For questions on the job please contact our CTO, Jens Lynge Petersen, at HR@dynaudio.com  

Dynaudio A/SSkanderborg2019-11-27T00:00:002019-12-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KILDE Automation søger Teknisk Designer

Kilde A/S Automation

Skive
Vi har travlt og søger derfor en Teknisk Designer som brænder for at tegne 3D og som kan udarbejde 2D dokumentation til vores produktion. Teknisk designer Brænder du for at tegne 3D og indgå i teams til udarbejdelse af produktionsgrundlag? KILDE Aut...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:29. december 2019

Teknisk tegner til FAST STILLING!

Job InWest Vikar

Herning
For virksomhed i Herning-området søger vi en teknisk tegner, produktionsteknolog eller lignende. Der er tale om en fast stilling. Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling, så er det måske dig virksomheden leder e...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Indretningsdesigner søges til Hanstholm Køkken flagship store i Herning

HANSTHOLM KØKKEN VILDSUND A/S

Herning
Kan du indrette køkkendrømme? Er du en kreativ person med sans for indretning og design? Kan du arbejde selvstændigt og lede et projekt fra start til slut, mens der er mange bolde i luften? Så kan det være dig, der er vores nye indretningsdesigner. ...
Indrykket:13. december 2019
Udløbsdato:1. januar 2020

El-konstruktør til retrofit af vindmøllestyringer samt til SCADA-udstyr og el-tavler

Spica Technology ApS

Silkeborg
Er du en el-konstruktør, der motiveres af at være med i projektet fra start til slut, og har bred erfaring fra vindmølleindustrien? Så er du måske den, vi søger. Spica Technology er i en rivende udvikling. Inden for de seneste år, har vi åbnet konto...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:1. januar 2020

Teknisk Designer

Dynaudio A/S

Skanderborg
Being part of the development of premium brand loud speakers excites you. You are structured and independent in supporting engineering projects and you want to use these skills in a global environment! In R&D we work on the entire value chain from t...
Indrykket:27. november 2019
Udløbsdato:21. december 2019