Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk telefon supporter for grossistvirksomhed

Gode kollegaer, Fri omgangstone, Flad organisation, Frihed under ansvar - er dette ord du gerne vil have beskriver det næste sted du skal arbejde, så læs endelig videre

 
 

JKS søger på vegne af Granit Parts Danmark, en teknisk rådgiver til telefonsupport. Med base i Aabenraa vil dit job som teknisk rådgiver være at hjælpe Granit Parts Danmarks kunder i Norden samt støtte de kørende sælgere i dagligdagen.

Granit Parts Danmark er en virksomhed i vækst. Virksomheden består af tekniske rådgivere, salgskonsulenter og administration, der arbejder med salg af reservedele og tilbehør til følgende koncepter: Landbrug, Skov, Have og Park samt Industrien – deres kunder afspejler desuden disse segmenter.

Vi søger:

En teknisk rådgiver der, med reference til kontorchefen, vil være en af de tekniske supportfunktioner til Granit Parts Danmarks kunder samt de udekørende kollegaer.

Med base fra kontoret i Aabenraa, i en supportafdeling med yderligere seks kollegaer, står man for den daglige tekniske support både eksternt som internt. 

Primære opgaver:

  • Betjene kunder/sælge reservedele over telefon
  • Betjene kunder via mailforespørgsler
  • Indtaste ordrer
  • Rådgive kunder
  • Back up for eksterne sælgere
  • Lave tilbud til kunder

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er uddannet som f.eks. landbrugsmekaniker, reservedelsekspedient i landbrugs-, bil- eller lastvognsbranchen eller er udlært på værksted og nu er klar til et skift i dit arbejdsliv.

Det vil være en fordel hvis:

  • Du har erfaring med hydraulik og transmission.
  • Du har en god teknisk forståelse og indsigt og kan arbejde selvstændigt og struktureret. 
  • Du har et grundlæggende IT-kendskab og har muligvis arbejdet med telefonisk support før. 

Derudover forventes det, at du er serviceminded, er god til at sætte dig i kundens sted, og at du sætter en ære i at udføre dine opgaver og følge dem til dørs med et godt resultat. 

Du tilbydes:

En spændende stilling i en virksomhed med en flad struktur, gode kollegaer og ordentlige arbejdsforhold. I virksomheden er der en god og uformel tone og frihed under ansvar. Løn forhandles efter kvalifikationer og indeholder selvfølgelig pension og sundhedsforsikring.

Om Granit Parts Danmark.

Granit Parts Danmark er et datterselskab i Fricke Gruppen, der beskæftiger over 2.500 medarbejdere i 21 lande. Granit Parts er en af Europas største leverandører af reservedele og tilbehør til landbrugsbranchen. 

For flere oplysninger henvises til www.granit-parts.dk

Interesseret?

JKS Career er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, dit CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor.   

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Vibeke Winberg på telefon 73 325 756 eller mail: vib@jks.dk.  

Første samtale vil blive afholdt hos JKS Aabenraa, Egevej 2, 1sal. 

 
 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.