Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms projektet.

One Stop Moms er et projekt i samarbejde med Skattestyrelsen, der skal opbygge en IT-løsning der skal lette momsindberetning for erhvervslivet og sikre mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringe svindlen med moms. På længere sigt vil du skulle bruge dine kompetencer i relation til nogle af vores kommende udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen.

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler. Gennem tests sikrer vi høj kvalitet, så brugerne får de mest værdiskabende løsninger, der sikrer, at de identificerede gevinster bliver realiseret.

Dine Arbejdsopgaver

Du får en bred opgaveportefølje, der spænder fra kvalitetssikring af sprint backloggen til testautomatisering af løsningen gennem hele projektets løbetid. I tæt samarbejde med dine kollegaer bliver du bliver ansvarlig for løbende at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde, hvilket bl.a. vil kræve, at du opnår en dyb forståelse for forretningsområdet.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Planlægge og gennemføre automatiseret test på unit/komponent, funktionel og accept niveau
 • Automatisere og vedligeholde regressionstest
 • Installere, konfigurere og vedligeholde værktøjer til testautomatisering og teststyring
 • Udarbejde og eksekvere testautomatiseringsscripts samt dokumentere testresultater
 • Sikre nødvendige testdækning ud fra risikobaseret testtilgang og testdesign teknikker
 • Sikre sporbarhed mellem krav, testcase og defects
 • Etablere og vedligeholde testmiljøer
 • Udarbejde eller fremskaffe testdata


Som Teknisk Tester i One Stop Moms projektet bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Du vil have mulighed for at præge den agile udvikling og at være med til at teste centrale IT-løsninger til fremtidens Skattevæsen. Arbejdet vil være forankret i agile teams, hvor din nysgerrighed, ambition og evner til at udfordre ift. Automatisering af test.

Om dig

Du har en relevant uddannelse og gerne nogle års erfaring som Teknisk Tester, hvor du har arbejdet med automatisering af test. Måske er du udvikler der elsker test og automatisering så er det lige dig vi gerne vil arbejde sammen med.

Du er vant til at arbejde i teams efter agile arbejdsmetoder, og det er en fordel, hvis du har erfaring med agil udvikling indenfor rammeværket SAFe.

Du er hurtig til at danne dig et overblik over et komplekst område og er brugerorienteret i din tilgang til IT-udvikling og IT-løsninger. Du har stærke analytiske og logiske kompetencer. Derudover arbejder du struktureret og har et godt øje for detaljen. Du er god til at kommunikere, og kan samarbejde på forskellige niveauer i en organisation, med eksterne konsulenter, samt med interessenter, der indimellem har forskelligartede ønsker.

Som person er du analytisk og udviklingsorienteret. Du er drevet af at levere brugerorienterede IT-løsninger i den aftalte kvalitet og inden for deadline.

Du er metodestærk indenfor test og har bredt kendskab til værktøjer til afvikling af automatiseret testafvikling. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med;

 • Spock & Groovy
 • Geb
 • Gradle
 • Cucumber
 • Azure DevOps
 • HP ALM/QC
 • Jira
 • XRay


Du har desuden erfaring med opsætning og/eller konfigurering af værktøjer til testautomatisering. Det er desuden en fordel men ikke et krav, hvis du er ISTQB certificeret som Advanced Technical Test Analyst eller tilsvarende.

Dit kontor

Du bliver ansat i kontoret ”Udvikling One Stop Moms”, hvor vi i øjeblikket er 10 ansatte. Kontoret er forholdsvist nyt og vi forventer med tiden at vokse til 20 medarbejdere. Vi hjælper og støtter hinanden i at komme fælles i mål med vores opgaver. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og vi trives rigtig godt i vores arbejde.

Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Der er gode muligheder for at forme sin egen dagligdag, der generelt er præget af en dynamisk og kreativ kultur. Med ca. 1100 ansatte er der ligeledes god grobund for karriereudvikling samt at møde nye spændende mennesker, enten i fagligt øjemed eller til et socialt arrangement.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og du vil meget hurtigt blive kastet ud i både varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 25. oktober 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marie With Jørgensen på tlf. 72373885 Send gerne din ansøgning hurtigt, da vi afholder samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.