Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk tilbudsmedarbejder

Til vores tekniske afdeling der i dag består af et engageret team på 12 kollegaer, søger vi en teknisk tilbudsmedarbejder til et alsidigt job inden for tilbud og projektering af præisolerede rørsystemer - et job hvor to dage sjældent er ens. Vi arbejder i et udviklende, internationalt og uhøjtideligt miljø, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform.

Dine primære opgaver vil være:
• Udarbejdelse af tilbud
• Dokumentation
• Dimensionering
• Varmetabsberegning
• Teknisk support både internt og eksternt, til forhandlere, kunder og sælgere

Hvem er du?
Du har en teknisk uddannelse som VVS tekniker, maskintekniker, produktionsteknolog eller
tilsvarende, og gerne erfaring fra et lignende job. Har du en helt anden baggrund - men indgående kendskab til ovenstående opgaver - så hører vi også gerne fra dig.

Du er fleksibel både på såvel arbejdsopgaver som arbejdstid og udviser stor selvstændighed, men kan samtidig arbejde som en del af et team. Du er en kreativ problemløser, som udviser initiativ og engagement. En høj stresstærskel gør at du kan arbejde under pres - og samtidig bevare det gode humør. Sprogligt er du fortrolig med skandinavisk og engelsk i skrift og tale. Sidst men ikke mindst er du kundeminded
og overholder deadlines.

Hvem er vi?
isoplus Danmark er Europas førende leverandør af præisolerede fjernvarmerør med tilhørende serviceydelser. isoplus Danmark beskæftiger cirka 100 medarbejdere og servicerer kunder i Norden, Storbritannien, Estland og Nordamerika.

Vi har et professionelt, men uformelt miljø præget af team-ånd, hvor vi hjælper hinanden i pressede situationer - og så er vi en røgfri virksomhed.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, send derfor snarest din ansøgning med oplysning om din uddannelse og erhvervserfaring, og hvad du mener at kunne bidrage med hos isoplus. Enhver henvendelse behandles med fuld diskretion.

Vil du vide mere?
Kontakt teamleder Lone Thorsen på tlf. 63 41 50 69 eller på e-mail tekniker@isoplus.dk, hvortil du også skal sende din ansøgning senest den 15. februar.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her