Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniske profiler til nyt serviceområde i Koncern-IT

Er du it-arkitekt, Test Manager, teknisk projektleder eller Product Owner, og vil du være med på en teknologisk transformation af en af Danmarks førende offentlige it-organisationer?

Til Københavns Kommunes Koncern IT søger vi i øjeblikket flere forskellige it-profiler til udvikling af nye it-løsninger, som skal forbedre hverdagen for over 40.000 ansatte og mere end en 600.000 borgere i landets største kommune.

Få mulighed for at tage ejerskab for hele værdikæden af systemudvikling, implementering og drift i et agilt arbejdsmiljø
Koncern IT står overfor en væsentlig teknologisk transformation, og gennemgår dermed en hastig forandring. Som et led i etableringen af enheden Implementering af Systemer søger vi arkitekter, tekniske projektledere, Product Owners og Test Managers, som brænder for at rådgive om, designe og implementere en bred pallette af it-systemer.

Som ansat i Implementering af systemer vil du fra dag ét indgå som en væsentlig spiller i et team sammensat af forskellige fagligheder. Derfor søger vi i øjeblikket forskellige it-profiler, som i fællesskab med erfarne kollegaer har lyst til at tage ansvar og gøre en forskel for det komplekse systemlandskab i en af verdens bedste byer. Du bliver en del af en it-organisation på næsten 400 medarbejdere, og vil sidde i et stort serviceområde, som har opgaver inden for alle områder af løsningsdesign, implementering og applikationsdrift af de kommunale it-systemer. Som et led i vores teknologiske transformation er vi lige nu i gang med at flytte en af de største offentlige infrastrukturmiljøer til cloud. Denne omstilling og udvikling af vores systemlandskab kræver mange forskellige specialiserede kompetencer, og selvom vi allerede har mange dygtige og erfarne medarbejdere til at løfte opgaven, har vi brug for endnu flere.

For os i Koncern IT er det vigtigt, at du som medarbejder indgår i ambitiøse opgaver, hvor arkitektur udfordringer og bekendtskab med mange forskellige konkrete teknologiske problemstillinger bliver en del af din hverdag. Du vil deltage i et team, hvor styrken i, at vi med forskellige baggrunde kan hjælpe hinanden, er alfa omega for succesen af vores leverancer og i sidste ende for brugerne af de it-systemer, vi implementerer. Derfor er det også vigtigt for os, at du trives i en teamstruktur, og indgår i teamet med en stor ansvarsfølelse for den faglige kvalitet, du leverer.

Hos os i Koncern IT er det vigtigt at støtte din faglige udvikling, og derfor prioriterer vi, at du får mulighed for løbende sparring med ledere og erfarne kollegaer. Som en del af din ansættelse i Implementering af systemer vil du få mulighed for at tillære dig nye kompetencer og for at udvikle dig indenfor nuværende eller ny faglighed gennem allokering til forskellige teams og roller. Derfor er din specifikke baggrund og erfaring mindre relevant for os, men eksempler på profiler, som vi i øjeblikket gerne vil ansætte flere af kunne være:

  • it-arkitekter
  • tekniske projektledere
  • Test Managers
  • Scrum Masters- eller Service Delivery Managers
  • Product Owners

Serviceområdet Implementering af Systemer etableres over vinteren 2020, og består af mange dygtige kollegaer, med stor ekspertise indenfor Teknisk design, løsningsarkitektur, anskaffelse og implementering og drift af systemer.

Vi søger forskellige it-profiler, som både er ambitiøse på organisationens og på egne vegne. For at klare sig godt hos Koncern IT er det vigtigt, at du har gå-på-mod og er indstillet på at løse en bred vifte af tekniske opgaver – også hvis det kræver, at du sætter dig ind i noget nyt på kort tid. Du skal være indstillet på at tage ansvar fra dag ét og du skal have mod på en stejl læringskurve, være opsøgende og vedholdende. Da du skal arbejde sammen med kollegaer med forskellige baggrunde og erfaringer, er det også vigtigt, at du kan skabe nye relationer og kommunikere med forskellige mennesker i din dagligdag. Du skal således trives i selv at lære og i at lære fra dig dagligt.

Vi regner ikke nødvendigvis med, at du har mange års erfaring. For os er det vigtigere, at du er ambitiøs, lærenem og har en naturlig interesse for it og it-systemer. Forskellige projekt- og arkitekturorienterede certificeringer er et plus men ikke en nødvendighed. Du kan have forskellige baggrunde og uddannelser med teknologiske eller procesorienterede afsæt. Du kan fx være ingeniør, matematiker, it-økonom, datamatiker eller på anden vis have opnået tilsvarende kompetencer eller erfaringer. Det vigtigste er, at du er i stand til at lære nye ting hurtigt og at du har flair for at gennemskue forretningsbehov, systemer, processer og frameworks, og synes det er sjovt at navigere i dem.

Koncern IT som arbejdsplads
I Koncern IT leverer vi alt fra infrastruktur over pc-arbejdspladsen til softwarerobotter, machine learning og apps. Samtidig rådgiver vi Københavns Kommunes forvaltninger om digitale muligheder, så løsningerne bliver de bedste for medarbejdere og borgerne. Det er vores opgave at opretholde en effektiv og sikker it-drift og understøtte Københavns digitale udvikling.

Er du klar til at få en spændende start på din karriere?
Så skynd dig at søge. Ved ansøgning bedes du vedhæfte CV og ansøgning. Startdatoen for ansættelsen vil være snarest muligt. Stillingerne er på fuld tid og aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingerne i Implementering af systemer hos Koncern IT, så kontakt kontorchef Lone Munch Thorsen på 5087 6654 eller kontorchef Heinrik Binderup Mathiasen på 2446 3993.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 14. januar 2021

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.