Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknologiglad lærer til udviklingsorienteret arbejdsplads (IBOS)

Teknologiglad lærer søges til udviklingsorienteret arbejdsplads.  
 
Kan du lide at arbejde med IT, vejlede, undervise og hjælpe mennesker? Og vil du gerne undervise mindre hold eller en til en og have en varieret arbejdsuge? Så læs med. 
 
Som konsulent inden for informations- og kommunikationsteknologi (IKT-konsulent) vil du få et arbejdsliv, hvor der er kort mellem succeserne: Der går ikke lang tid fra første møde med et menneske med nedsat syn, til du kan se resultatet af dit arbejde og den forskel, det gør i deres liv.  
 
I stillingen som IKT-konsulent på IBOS bliver du en del af et levende hus, hvor du arbejder tæt sammen med mange forskellige fagligheder, hvor I har fokus på, at mennesker med nedsat syn kan komme i uddannelse eller arbejde. Du vil i det daglige være i tæt fagligt samarbejde med dine IKT-kolleger om at instruere og undervise mennesker med synshandicap i synskompensation ved brug af computer, skærme, telefoner, tablets mv. Udover hjælpemiddeludredninger på IBOS vil dit arbejde også bestå af afholdelse af kurser i hele landet og deltagelse i konferencer nationalt og internationalt.  
 
Du får en tilrettelagt oplæring med kollegial sparring.  
 
Lidt om dig   
 • du er uddannet lærer, didaktisk velfunderet og har godt humør  
 • du får energi af en afvekslende arbejdsdag, hvor to uger ikke ligner hinanden  
 • du er glad for at undervise og samarbejde om opgaver   
 • du er kreativ, initiativrig og har en innovativ tankegang   
 • du er interesseret i og har flair for IT, måske har du relevant erfaring eller efteruddannelse  
Lidt om opgaverne   
 • udredning af behov for hjælpemidler og udfærdigelse af ansøgninger  
 • installation, tilpasning og undervisning i brug af IKT-udstyr i hele landet, hvorfor rejseaktivitet kan forventes  
 • afprøvning af kommunikationshjælpemidler  
 • indsamling og formidling af viden om hjælpemidler til mennesker med synshandicap  
 • deltagelse i konferencer og netværk – og formidling af indhold ex på IKT-bloggen  
 • undervisning og udvikling af kurser til IBOS’ kursusvirksomhed   
Arbejdet foregår i et pædagogisk miljø, der hele tiden er under forandring med nye opgaver og udvikling. Det stiller store krav til din fleksibilitet og samarbejdsevne. Det giver samtidig mulighed for, at du kan præge dit arbejde, og at der er stort potentiale for personlig og faglig udvikling.  
 
Om IBOS  
IBOS er et nationalt kompetence- og rehabiliteringscenter for synsprofesionelle og mennesker med nedsat syn og blindhed: Vi har rehabiliteringsforløb, dag- og botilbud, uddannelser, specialrådgivning og udredning.    
 
IBOS er også et hus med lavt sygefravær og høj trivsel. Det skyldes blandt andet, at vi har et godt arbejdsmiljø med ordentlige arbejdsforhold og mulighed for indflydelse. Men det skyldes også, at vi har med mennesker at gøre, som er dygtige, motiverede og engagerede, og som oplever, at vores service er professionel, faglig og omsorgsfuld.  
 
På IBOS har du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, og da her er højt til loftet, så er der plads til at vilde idéer kan se lyset. Så hvis du kommer med en god energi, kan du være med til at sætte dagsordenen for mennesker med nedsat syn i Danmark. Som et højt specialiseret hus vægter vi også efter- og videreuddannelse højt, hvilket giver dig mulighed for at udvikle din faglige profil.  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en stilling på fuld tid 37 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat snarest muligt.  
 
Løn og ansættelse følger principperne i Ny Løn og den til enhver tid gældende overenskomst mellem KL for Københavns Kommune og Københavns Lærerforening. Lønindplacering vil ske efter forhandling med den faglige repræsentant.    
 
Der vil blive indhentet referencer samt straffeattest.   
 
Mere information
Yderligere oplysninger kan fås hos souschef Kenneth Hartmann på 3945 2304/2879 9528 med undtagelse af uge 7, hvor det er IKT-konsulent Michael Christensen på 3945 2308.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018
Vedhæft ansøgning med CV, uddannelsespapirer m.m.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest efter ansøgningsfristen.     
 
Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt rehabiliteringscenter for unge og voksne med synsnedsættelse. Instituttet tilbyder sin ekspertise og erfaring i hele processen fra udredning af behov til den konkrete støtte, rådgivning, vejledning, undervisning eller uddannelse. Se evt. mere på   
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her