Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknosofikum søger projektleder til digitalt løft af de videregående uddannelser

IT-Universitetet i København søger en erfaren og effektiv projektleder til et igangværende 3-årigt projekt finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet om digital kompetenceudvikling: Teknosofikum. Stillingens varighed svarer til den resterende projektperiode 1. marts 2021 til 30. april 2023. Projektet skal klæde undervisere fra videregående uddannelser på til at sætte de nye digitale muligheder i spil i deres undervisning, så det giver mening på deres fagfelt og øger udbyttet af undervisningen for de studerende.Formålet er, at give en bred gruppe undervisere på de videregående uddannelser en viden om og forståelse af digitaliseringens muligheder for at bringe digitale perspektiver, metoder og værktøjer i spil i eget fag og egen undervisning; at gøre undervisere på de videregående uddannelser i stand til at anvende relevante digitale læringsformater i egen undervisning; at give dem forudsætninger for at vejlede studerende, som bruger digitale platforme og værktøjer i studiet; samt at etablere et skalerbart undervisningsforløb og en digital læringsplatform.Projektet udføres i tæt samarbejde mellem Københavns Universitet (Jura), Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design og Konservering, Designskolen Kolding og IT-Universitetet. Projektlederen skal derfor have erfaring med at arbejde i tværfaglige miljøer, og have interesse og forståelse for de meget forskellige fagområders syn på og behov for digital teknologi. Projektet forankres på Center for Computing Education Research (CCER) på ITU, hvor projektlederen også ansættes.Projektlederen skal styre samarbejdet omkring udviklingen af et modulært uddannelsesforløb bestående af onlineforløb og fysiske workshops. Det faglige indhold udvikles af fageksperter, som er undervisere på de deltagende universiteter. For at kunne lede samskabelsen er det nødvendigt, at projektleder både har generel viden om voksnes læreprocesser og erfaring med at udvikle onlineundervisning. Det forventes, at 500+ kursister deltager i uddannelsen i projektets løbetid.Din profil

For at lykkes i stillingen skal du besidde gode lederegenskaber. Du skal tillige brænde for at skabe gode læringsrammer for underviserne på videregående uddannelser. Som projektleder forventer vi, at du:

  • Med udgangspunkt i din solide erfaring styrer og deltager i produktionsprocessen af online- og blended learning-forløb fra start til slut, og fungerer som oversættende bindeled mellem undervisere og IT-udviklere omkring den Moodle-baserede platform, som anvendes i projektet
  • Har fremragende projektlederkompetencer, og kan yde ledelsesmæssig støtte til større projekter, opgaver og analyser
  • Har godt kendskab til videregående uddannelsesinstitutioner, herunder koordinering af kursusudvikling: læringsmål, aktiviteter, evaluering
  • Har erfaring med it-understøttelse af læring og med Moodle-baserede undervisningsplatforme
  • Har god sans for driftsstyring og kan sikre stabil integration med parternes eksisterende organisatoriske tilgange til kompetenceudvikling
  • Er god til at håndtere interessenter og inddrage interne og eksterne samarbejdspartnere, når relevant
  • Har høj eksekveringsevne og et stort drive
  • Har erfaring med og lyst til ledelse af teams
  • Kan koordinere med ITU’s regnskabsafdeling i forhold til økonomiopfølgning, fakturahåndtering, afrapportering, lokalebooking mv.


Dine kompetencer

Du er et stærkt projektmenneske, der kan sparre med projektdeltagere og styregruppe. Du har desuden et godt blik for projektrisici og kvaliteten af det færdige produkt. Tillige har du skarpe analytiske kompetencer og gode kommunikative egenskaber i skrift og tale. Du er både dygtig til udvikling og drift, og har et godt blik for detaljen og kontinuerlige kvalitets- og effektivitetsforbedringer. Du formår at engagere de øvrige projektdeltagere og lede dem som team til at levere gode resultater i forhold til projektets målsætninger.

Du kan have en akademisk uddannelse inden for IT, læring, didaktik eller lignende.

Som person er du nysgerrig og har en empatisk tilgang til medarbejdere og kollegaer.IT-Universitetet tilbyder

ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Herudover må rejseaktivitet i Danmark påregnes.

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. marts 2021.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte leder af Center for Computing Education Research Claus Brabrand, brabrand@itu.dk, 7218 5076, eller institutleder Lone Malmborg, malmborg@itu.dk, 7218 5023, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.Ansøgningsfristen er den 25. januar kl. 12:00.Samtaler forventes afholdt i uge 5 og uge 6. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.