Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TekPartner søger udviklere til fire nyetablerede stillinger - Herlev

Softwareudvikler, hardwareudvikler, arkitekt og projektleder… Har du høje ambitioner, og er du klar til at blive del af en vækstsucces, så har vi fire nyetablerede stillinger, du bør kigge nærmere på.

Til vores team af engagerede udviklere søger vi erfarne ingeniører til fire nyoprettede stillinger. - Alle med arbejdsplads på vores hovedkontor i Herlev.

Hos os bliver du del af et udviklingsteam, der består af 25 fastansatte kollegaer og ca. 40 kontraktansatte ingeniører. Som et af Danmarks førende udviklingshuse leverer vi dedikerede løsninger til vores kunder inden for apparater, styrings- og overvågningssystemer. Du arbejder med at udtænke løsninger - i tæt dialog med kunder og kollegaer - og er efterfølgende med til at sikre en robust implementering heraf.
Du får frihed til at planlægge dine opgaver, og vi garanterer dig, at du både får udfordring og udvikling hos os.
 
Om dig
Du er ekstrovert og har gode kommunikative egenskaber. Du arbejder selvstændigt og er klar til at løse opgaver ude hos vores kunder efter behov. Vi forestiller os, at du har minimum 3 års anciennitet som udviklingsingeniør.
 
Om jobbet
Hos TekPartner vægter et godt arbejdsmiljø. Vi holder løbende sociale arrangementer, hvor vi samler medarbejdere fra alle afdelinger. Vi tilbyder en attraktiv fast løn. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.
 
Om TekPartner
TekPartner har siden etableringen i 2009 oplevet stor vækst og kundetilgang. Vi har kontor og udviklingsafdelinger i både Herlev og Odense. Vi tilbyder projekt- og konsulentydelser inden for design, konstruktion, test og dokumentation. Vi indgår både som sparringspartnere i idéfasen og som konsulenter undervejs i kundens produktudvikling inden for bl.a. hardware, software, datasikkerhed, embeddede løsninger, FPGA og mekanik. Læs mere på www.tekpartner.dk

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med CV til Henrik Rosendal på her@tekpartner.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik på tlf. 2211 6689.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.