Telemarketingmedarbejder

Abonnementssælgere til JydskeVestkystens nye hjemmesalgsafdeling - 7,5 timer/ugen

Ønsker du at supplere efterlønnen, SU’en eller pensionen? - og har du en sælger gemt i maven og brænder for at arbejde for Syddanmarks førende dagblad? Så har vi måske jobbet til dig! Endda med din bopæl som arbejdsplads! 

JydskeVestkysten etablerer som noget nyt muligheden for at arbejde hjemmefra med henblik på at sælge abonnementer i Syddanmark til både nye og forhenværende kunder.

Din arbejdstid planlægger du i samarbejde med os og du vil fra starten af din ansættelse modtage grundig oplæring med fokus på produktviden og salgsteknik. Du får tilknyttet en salgsansvarlig, som du altid kan kontakte, hvis du har behov for sparring eller har spørgsmål.

JydskeVestkysten er en del af Jysk Fynske Medier, som er en af Danmarks allerstørste medievirksomheder med 13 dagblade under vingerne. Du vil derfor på sigt også få mulighed for at arbejde med salg af nogle af Jysk Fynske Mediers andre dagblade.

Om jobbet: 

  • Garantiløn på kr. 125 pr. time de første 2 måneder af ansættelsen
  • Attraktive lønmuligheder via provision uden loft + bonus (lønmålsætning kr. 200/timen)
  • Løbende salgsuddannelse via vores egen digitale uddannelsesportal Salgsakademiet
  • 7,5 timer/uge - Mulighed for at arbejde mellem kl. 9-21 alle hverdage

Om dig:

Du er udadvendt og frisk på en udfordring. Du er bosiddende i Esbjerg og omegn. Du interesserer dig for nyhedsstof og er enten fast læser af JydskeVestkysten eller på anden vis har lidt kendskab til avisen.

Det er en fordel, hvis du har salgserfaring indenfor abonnementssalg, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du brænder for salg og det at tale med andre mennesker.

Det er et krav, at du kan stille egen PC inkl. internetadgang til rådighed.  

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Joachim Ankerstjerne på 26 78 91 21.

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Mødebooker søges

Memento Media IVS

Er du udadvendt, god til at skabe relationer og en kanon sælger? Så er det dig vi står og mangler. Er du i gang med en videregående uddannelse og vil gerne supplere SU en op og samtidig lære noget du kan bruge fremadrettet i din karriere? Eller søge...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Vi søger flere sælgere til vores afdeling i Vejle

OnLine Telemarketing Vejle ApS

Hedensted
Vi søger flere sælgere til vores kontor i Vejle Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark, og med den rigtige provision lønpakke, danner vi grundlag for en langvarig relation med vores medarbejdere. Vi har et uddannelsesprogram som er ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

PX3 søger ny mødebooker

PX3 ApS

Brænder du for kommunikation og salg, og kunne du tænke dig at arbejde med salg hos et konsulenthus i stærk vækst med base i Aarhus? Så er er det muligvis dig, vi er på udkig efter! PX3 er en konsulentvirksomhed med speciale i indkøb. Vores mål er k...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

BLIV MØDEBOOKER! - Vi tilbyder en garantiløn på 21.000 kr.

SØGEMEDIER A/S

Aarhus
Har du endnu ikke fundet det perfekte job til dit sabbatår? Så skal du da være mødebooker i Søgemediers telemarketingafdeling! Jobbet som mødebooker er fedt, udfordrende og kan give dig venner for livet. Men du skal også være villig til at yde en kæ...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Stærke sælgere til WhiteAway

PersonaleBørsen

Aarhus
PersonaleBørsen søger for WhiteAway stærke sælgere til salg af WhiteAways s kvalitetsprodukter. WhiteAway Group har stor succes med salg af hvidevarer på nettet og er strøget op som nr. 1 i Skandinavien gennem drive, innovation og attitude. Selvom W...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018