Telemarketingmedarbejder søges

Vi søger lige nu 2 nye kollegaer til vores fantastiske team. Dansk Tele Marketing ApS er en virksomhed, som har eksisteret i 20 år, med mange spændende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens. Vi har en stor variation i vores opgaver, så det er ikke det samme man sidder på ugens 5 dage.

Derfor søger vi 2 voksne og ansvarsbevidste telemarketingassistent, hvor erfaring indenfor mødebooking kan være en stor fordel, og gerne inden for it opgaver, men ikke et must.

Vi arbejder udelukkende Business to Business, med gode faste arbejdstider mandag-torsdag fra kl. 07:55-16:00, og fredag kl. 07:55-15:15, 37 timer ugentligt, og fast løn - ingen provision.

Vi søger en medarbejder, der trives med nye udfordringer, ser muligheder frem for begrænsninger. En der har smil i stemmen, en lille sælger i maven, en der kan tænke selvstændigt, og samtidig indgå i et team af gode kollegaer. Kan du lide at snakke i telefon, og er du resultatorienteret og målrettet, er du måske den vi søger, til at indgå i et team af positive, voksne og engagerede medarbejdere, der kan lide at have travlt.

Vi kontakter de ansøgere der bliver indkaldt til samtale, og har du ikke hørt fra os senest 30. april 2018, er jobbet besat til anden side.

Ansøgningen bedes mailes til: mail@dansktelemarketing.dk Dansk Tele Marketing ApS Godthåbsvej 21, 9230 Svenstrup Tlf. 9838 3738 Web: http://www.dansktelemarketing.dk ;;;


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Brænder du for resultater, og har du dokumenteret salgserfaring?

AM Aalborg

Aalborg
Søger du et job hvor DIN udvikling er i fokus? Har du vindermentalitet og arbejder du efter resultater? Så er du måske vores nye salgskonsulent. AM Sales søger energiske salgstalent til start ultimo Januar. AM sales bobler af udvikling. Derfor søger...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Resultatorienteret mødekoordinator med stort servicegen

Nordiske Medier A/S

Aalborg
Stillingen I jobbet som mødekoordinator er din målgruppe og daglige kontaktflade beslutningstagere indenfor handel og ikke mindst industrien. Du er ansvarlig for booking af kalenderen for 2-3 sælger, hvor du skal sikre, at kalenderen er booket med m...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kompetent mødebooker til markman telemarketing

MARKMAN TELEMARKETING A/S

markman telemarketing i Aalborg er i en rivende udvikling og derfor søger vi 2 nye kollegaer til vores B2B callcenter afdeling. Som mødebooker kommer du til at arbejde for nogle af Danmarks mest toneangivende erhvervsvirksomheder og hjælpe dem med d...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018