Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Telemarketingmedarbejder søges

Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi nu 2 nye kollegaer. Dansk Tele Marketing ApS er en virksomhed, som har eksisteret i 22 år, med mange spændende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens. Vi har en stor variation i vores opgaver, op de kunder vi arbejder for, så det er ikke det samme man sidder på ugens 5 dage. Vores primære opgaver er mødebooking, og ind i mellem kan der også være opgaver som invitationer, e-mail permissions, analyser m.m.. 

Derfor søger vi 2 voksne og ansvarsbevidste telemarketingassistenter hvor erfaring indenfor mødebooking er en fordel, og gerne indenfor it opgaver, men ikke et must.

Vi arbejder udelukkende Business to Business, med gode faste arbejdstider mandag-torsdag fra kl. 07:55-16:00, og fredag kl. 07:55-15:15, 37 timer ugentligt, og fast løn - ingen provision, og arbejdte udføres fra vores adresse.

Vi søger en medarbejder der trives med nye udfordringer, ser muligheder frem for begrænsninger. En der har smil i stemmen, en lille sælger i maven, en der kan tænke selvstændigt, og samtidig indgå i et team af gode kollegaer. Kan du lide at snakke i telefon, og er du resultatorienteret og målrettet, er du måske den vi søger, til at indgå i et team af positive, voksne og engagerede medarbejdere, der kan lide at have travlt.

Ansøgningen sendes til: mail@dansktelemarketing.dk

Vi kontakter de ansøgere der bliver indkaldt til samtale, og har du ikke hørt fra os senest 30. september 2020, er jobbet besat til anden side.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.