Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TELESÆLGER - Spændende fritidsjob!

Mangler du et fritidsjob efter skole. Vi søger telemarketingssælgere – kom og hjælp vores telemarketing med at sælge den gode sag for forskellige nødhjælpsorganisationer.

Jobbeskrivelse
Vi søger sælgere til vores fundraiseropgave for vores nødhjælpsorganisationer. Du kommer til at arbejde med en opgave, hvor du er med til at gøre en forskel for folk i nød sammen med en masse søde kollegaer, som ALLE ønsker at du bliver en succes.

Stillingen (Deltid): mandag – lørdag minimum 2 vagter om ugen.
Du kommer til at indgå i et salgsteam, hvor du skal arbejde med salg over telefonen. Du synes det er sjovt at tale med en masse forskellige mennesker og ”sælge” den gode sag. Du er udadvendt af natur, og ikke bange for at tage telefonen og snakke med fremmed mennesker. Der vil være oplæring, ligesom der er mulighed for sparring med dine super dygtige kollegaer, teamledere samt coaches, så der er en god mulighed for at udvikle nye salgs- og samtaleteknikker.

Vi tilbyder fast løn samt provision af eget salg.

Dertil har vi madordning, godt kammeratskab, diverse salgskonkurrencer og ikke mindst en 65 tommer skærm, så du i pauserne kan udfordre dine kollegaer på vores PlayStation.

Kvalifikationer
Det er selvfølgelig en fordel, men ikke et krav hvis du har erfaring. Men har du ikke erfaring, så søg alligevel, da du vil få en grundig oplæring. Dertil ser vi gerne du er:

– Målrettet og resultatorienteret
– Arbejder indtil opgaven er løftet
– Stabil og afbalanceret
– Ambitiøs

Se mere på vores ansøgersite: https://zelectmarketing.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her