Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Telesales Account Manager

Description

Tele Account Manager til nyt satsningsområde – til Danmarks førende leverandør af betalingsterminaler, afdeling Herlev.

Har du teknisk flair og mestrer økonomisk argumentation, og motiveres du af at vinde nye kunder? Så kan du være vores nye Tele Account Manager.

Hvem er vi?

Verifone er et amerikanskejet selskab med kunder i over 150 lande. Vi er verdens største producent og leverandør af betalingsterminaler samt tilhørende serviceløsninger. Vi arbejder i en dynamisk branche, hvor udviklingen går hurtigt, og hvor vi lægger vægt på at være først på markedet med innovative betalingsløsninger. I Danmark har vi igennem de seneste år haft en stigende markedsandel og er markedsledende med over 40.000 kunder. For mere information besøg www.verifone.dk

Den danske organisation

Den danske organisation består af medarbejdere med forskelligartede profiler indenfor produktudvikling, kundeservice, telesalg, storkundesalg, marketing, økonomi mm.

Verifone Denmark A/S har omkring 75 medarbejdere med kontorer i Herlev og Odense. Du vil komme til at arbejde på kontoret i Herlev.

Jobbet

Til et nyoprettet team med reference til virksomhedens salgsdirektør, søger vi to hunter-profiler med salgserfaring, som formår at formidle et økonomisk og finansielt salg på en professionel måde. Erfaring med rådgivende salg over telefonen til nye kundeemner er en stor fordel, og derudover forventer vi, at du er hjemmevant ved en computer. Afdelingen er nyoprettet, og du kan derfor være med til at sætte dit præg på udviklingen.

Du vil selvfølgelig blive oplært i vores produkter og trænet i professionelt salg.

Arbejdsopgaver

 • Opsøgende salg og rådgivning til nye kundeemner via telefonen
 • Udarbejdelse af tilbudsmateriale
 • Løbende opfølgning på kontaktede kundeemner
 • Din baggrund og profil
  Du skal motiveres og drives af højt aktivitetsniveau og en præstationsorienteret løn som står målt med dine resultater.

  Du er en positiv person, som tager ansvar og møder dagens udfordringer med et smil. Du motiveres af at skabe resultater, har et højt energiniveau og elsker at sælge over telefonen. Du trives med opsøgende salg og sætter en ære i at vinde nye kunder. Du ser muligheder, arbejder struktureret og er god til at have mange bolde i luften.

 • Du er en dygtig og erfaren ’hunter’
 • Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en god teamplayer
 • Du er vedholdende og ved hvad der skal til for at lukke et salg
 • Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk – samtidig forventer vi, at du kan begå dig på engelsk, både i skrift og tale.

  Vi tilbyder
  En stilling med gode kollegaer og gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed og i en særdeles dynamisk branche, hvor tempoet er højt. Vi har en uformel tone, hvor både faglighed og kollegial sparring sættes højt.

  Vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af fast grundløn + god provisionsordning uden loft samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Derudover en attraktiv frokostordning, moderne fysiske rammer, forskellige personalegoder såsom massageordning, afdelingsarrangementer og en frivillig personaleforening, som arrangerer forskellige spændende arrangementer.

  Stillingen er på fuldtid (37 timer ugentligt) og med forventet daglig arbejdstid i tidsrummet kl.8.00-16.00.

  Ansøgning
  Er du interesseret i stillingen bedes du sende en motiveret ansøgning samt CV. Dette gøres via link på siden. Vi ansætter så snart vi har fundet de rette kandidater, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

  Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte salgsdirektør, Deniz Hansen Cartilli på mobil 2889 4789.

  Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.