Telesalg

Telesalg. Bring it on!

Hvis du motiveres af salg og egen kundeportefølje, som du skal bearbejde, udvikle og skabe gode relationer til, har vi den rette stilling til dig.

For LOKE A/S søger vi en konkurrencepræget og vedholdende telesælger, som brænder for at sælge i en dynamisk og travl branche med nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og
sortiment.

Du skal sælge legetøj, redskaber og udstyr primært til institutioner, skoler og børnehaver. Kunderne spænder fra chefen til pædagogen – ens for dem er, at de er beslutningstagere, og det er dem, du skal have fat i.

Jobbets indhold:
•Opsøgende telefonsalg til eksisterende og nye kunder med egen kundeportefølje

•Opfølgning på kampagner med tilbud og service til nuværende og nye kunder

•Dybdesalg og mersalg

•Du motiverer dig selv og arbejder selvstændigt.
Kvalifikationer og kompetencer
Din faglige og teoretiske baggrund er underordnet, men du skal brænde for at arbejde med telesalg og gerne have prøvet det.

Vi forventer, at du er opsøgende og præstationsorienteret, og at du tør sige din mening og holde fast. Sammen med dine kolleger bidrager du til en stemning med gejst og vilje til at yde sit bedste.

Du har en god telefonstemme og er tillidsvækkende i telefonen.

Praktiske oplysninger
Lønnen er en fast grundløn inkl. pension suppleret med en individuel bonusordning, der afspejler dine resultater.

Ansøgninger behandles løbende, dvs. vi ansætter den rigtige, når vedkommende er der og venter ikke på annoncens udløb.

Der er tale om en fuldtidsstilling med ugentlig arbejdstid på 37 timer fordelt: mandag-torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredage til kl. 15.30

Om virksomheden
LOKE A/S blev etableret i 1998, og vi er totalleverandør til danske institutioner og nu også private. Vi fører et bredt produktprogram inden for møbler, legetøj, skum, beskæftigelsesmaterialer, cykler samt produkter til legepladsen.

Vi forhandler dog også mange sjove og anderledes produkter som vi finder både i Danmark og udlandet.
Vi er et forholdsvis lille firma med 12 ansatte, hvor intet salg er for stort eller småt. Vi vil gerne betragtes som en god, troværdig og seriøs samarbejdspartner, der lytter til dine behov. Vi er konstant på udkig efter nye, sjove, spændende og nyttige produkter med stor lege- og nyhedsværdi. Det er af stor vigtighed for os at levere varer af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Søg her:

https://temp-team.dk/jobsoegere-vikarer/ledige-job/stilling/2544#modal-apply-for-job

Om TEMP-TEAM
TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med 11 lokale afdelinger fordelt i Danmark. Vi har mere end 38 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder. Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Vi søger en faglig dygtig tekniker til internt salg

Swagelok Danmark

Er du en fagligt dygtig tekniker med en fremragende salgsforståelse? Drives du af at åbne døre ind til kunder og afklare deres tekniske spørgsmål? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling i internt salg. Jobbet: Du kan se frem til et...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Intern sælger

V.Å. GRAM A/S

Haderslev
Er du serviceorienteret, har du drive og et højt energiniveau? Taler du tysk, engelsk og dansk? Vi søger en intern sælger i vores salgsafdeling til at afløse vores nuværende sælger gennem 10 år, der har valgt at søge nye udfordringer. Du vil service...