Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teleteknikere/telemontører

Vil du have en stilling, der tager dig ud i alle hjørner af landet? Og kunne du tænke dig at gøre det sammen med en god makker, som du kører ud med for at servicere og montere teleudstyr for Danmarks største mobiloperatører?

I bliver udfordret og oplært i den nyeste mobilteknologi, og så kan I selv styre arbejdstiderne. Så det er op til jer, om I kører 4- eller 5-dags uger, så længe opgaverne bliver løst til tiden.

Montage og service af teleudstyr i hele landet:
Opgaverne fordeler sig over hele landet (men kan også være i udlandet, hvis du ønsker det). Opgaverne kan svinge meget i tid og omfang og inkluderer både opsætning, montage og service. I arbejder ud fra en deadline, men I styrer selv, hvornår I udfører opgaverne. Arbejdet indebærer:
• Antenneinstallation til mobiltelefoni, herunder kabeltræk, målinger af kabler m.m.
• Installation af mobiltelefoniudstyr
• Elinstallation, jordingsinstallation og alarminstallation på mobiltelefonistationer
• Kvalitetssikring og test

I får ansvaret for projektet fra start til slut:
Når I kører ud til jeres projekter, er det jer, der tager ansvaret fra start til slut. I har selvfølgelig et teknisk supportteam samt erfarne kolleger, der er klar til at hjælpe, men I skal kunne finde en løsning på stedet.
Du bliver selvfølgelig rustet til de mange opgaver, for vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring, både inden du starter, men også efter. Vi vil nemlig gerne have, at du hele tiden føler dig udfordret og motiveret i dit arbejde. Det er noget, vi ved, giver glade kunder og en god stemning i vores virksomhed, for vi har meget lavt sygefravær og stort set ingen personaleomsætning.

Du har en el-teknisk baggrund:
Du er sikkert elektriker og/eller har en baggrund med lignende ansvarsområder. Du har lyst til en hverdag med en god kombination af fysisk montagearbejde og tekniske installationer. Du kan altså både tage fat, når det er nødvendigt, og sætte dig ind i tekniske og IT-relaterede problemstillinger. Derudover skal du:
• Gå op i sikkerhed og kvalitet
• Kunne træffe beslutninger på egen hånd
• Tale og skrive flydende dansk. Det er en fordel, hvis du kan kommunikere på engelsk
• Have kendskab til IT, da dokumentation og ordrebehandling styres via pc.Ansøgning og CV sendes til virksomhedskonsulent Johnny Gilberg på mailadresse: johnny.gilberg@fredericia.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Deltids Smartphone tekniker til teamet i Wecoveryou HerningCentret

Wecoveryou Herning

Stillingen: Som deltids smartphone tekniker hos Wecoveryou er du medansvarlige for at give vores kunder de bedste oplevelser i værkstedet og i butikken. Du vil få medansvar for værkstedets drift og resultater, med stort fokus på reparationer og kund...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:8. november 2018