Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Telt montør/chauffør

 ABC Teltudlejning søger 2 stabile, ansvarlige og selvstændige montører/chauffører til alsidigt job.

Arbejdsopgaverne vil bestå af pakning/aflæsning af din bil samt fragt og opsætning af telte og inventar. Du vil blive oplært i arbejdet. Vi arbejder i teams af 2 til flere personer alt efter opgavens art. Det vil forventes at du tager ansvar, skaber overblik og sørger for effektiv koordinering ved opstillinger, efter oplæring.

Vi lægger vægt på service og kvalitet, og prioriterer vores kunders fulde tilfredshed højt. Du vil være vores ansigt udadtil og det vil derfor være vigtigt at du kan føre en god dialog med kunden.

 Arbejdstid vil i højsæson være på hverdage mellem 7 og 17, i travle uger enkelte længere dage. Enkelte helligdage/søndage efter aftale.

Efterår/vinter vil der være meget frie mødetider.

 Hos os er 2 dage aldrig ens og det er vigtigt du synes det er sjovt når det går stærkt. Ingen deadlines skubbes – kundens fest står og venter. Derfor er det også vigtigt du er fleksibel og kan tage en ekstra tørn når det er nødvendigt. Jobbet er en god blanding af kørsel og godt fysisk arbejde.

 Kørekort: Min. C - gerne CE og truck.

 Der er tale om 1 stilling til sæson 1/4 – 1/9 og 1 stilling til fast ansættelse.

Der afholdes løbende samtaler. 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her