Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Terapeuter med interesse for meningsfulde aktiviteter til kontaktpersonsfunktion på psykiatrisk intensiv akutmodtagelse i Hillerød

Kunne du tænke dig at arbejde med at indarbejde fysiske aktiviteter i de enkelte behandlingsforløb? Så er du måske lige den vi leder efter! Vi søger nemlig to terapeuter med kontaktpersonsfunktion til en 1-årig projektstilling.
Et projekt med fokus på integrering af aktiviteter i behandlingen

På intensiv akutmodtagelse ønsker vi at igangsætte et 1-årigt projekt, hvor vi arbejder med fysiske og kreative aktiviteter i afsnittet, som en integreret del af patientens behandling. Formålet er at forebygge tvang, og støtte patientens recovery proces. Vi ønsker en bred tværfaglig indsats til ovenstående formål, og søger derfor to terapeuter med fysioterapeutisk eller ergoterapeutisk baggrund.


Dine arbejdsopgaver og rolle i teamet

Du får til opgave at skabe mulighed for fysiske og kreative aktiviteter i det enkelte patientforløb med henblik på at styrke tværfagligheden i afsnittet. Vi ønsker derfor, at du som terapeut med kontaktpersonsfunktion kan arbejde monofagligt såvel som tværfagligt.

I et tæt samarbejde med den enkelte patient understøtter du meningsfulde aktiviteter ud fra en recovery-orienteret tilgang.

Derudover kommer du til at varetage kontaktpersonsfunktionen og forskellige plejemæssige opgaver indenfor det akutte område. Vi sørger selvfølgelig for at du bliver godt klædt på til denne opgave.


Lidt om behandlingsforløbene

Intensiv akutmodtagelse i Hillerød modtager patienter med svære psykiske lidelser, som eksempelvis skizofreni, affektive lidelser, personlighedsforstyrrelser og misbrugsproblematikker.

Indlæggelsestiden er maksimum 7 døgn, og fokus under indlæggelsen er udredning, diagnosticering, og behandling i den akutte sygdomsfase.


Vores forventninger til dig

Du har lyst til at deltage i den daglige sygepleje og behandling i afsnittet. Dette indebærer bl.a. at være kontaktperson for udvalgte patientforløb i samarbejde med en sygeplejefaglig personalegruppe. Du har erfaring indenfor det psykiatriske speciale og gerne erfaring med kontaktpersonsfunktionen. Sidstnævnte er dog ikke et krav.

Derudover forventer vi at du:

  • Kan lide en uforudsigelig hverdag, og evner at bevare overblikket i dette
  • Har kendskab til deeskalerende metoder
  • Vurderer patientens behov i behandlingsforløbet ud fra et tværfagligt samarbejde
Vi tilbyder

  • En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads
  • Nyetableret sanserum og sansehave med mange muligheder
  • Sparring med afsnittets specialiserede aktivitetsmedarbejder (uddannet ergoterapeut)
  • Kursus ”Godt på vej i psykiatrien”, hvor du introduceres til det psykiatriske speciale
Ansættelsesvilkår

Projektstillingerne er planlagt til 1 år, hvorefter projektet evalueres. Stillingerne er på 37 timer i blandede vagter med weekendarbejde hver 2. weekend. Stillingerne er til besættelse d. 1. april 2020 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Søg via link senest onsdag den 19. februar 2020. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Mere information: Hvis du vil vide mere om projektstillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Mette Kamp Hansen på telefon 24 63 45 08 eller klinisk sygeplejespecialist Krista Einfeldt Güttler på telefon 38643212

Du kan høre og læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.