Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TEST & QUALITY ENGINEER til at stå for planlægning og den fysiske gennemførelse af mange forskellige typer tests

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver tilknyttet valideringsafdelingen, som står for udførelsen af de afsluttende test af printerne inden, de frigives på markedet. Med reference til Validation Manageren kommer du til at stå for planlægning og den fysiske gennemførelse af mange forskellige typer tests. Dette med henblik på at måle og registrere udstyrets funktionalitet og ydeevne og ikke mindst printkvalitet i henhold til de opstillede parametre og kvalitetsstandarder.

Det meste af din tid tilbringer du derfor i testrummet, hvor du arbejder tæt sammen med udviklingsingeniørerne, PTA-ingeniører og operatører. På baggrund af dine testplaner, igangsætter og udfører du selv de forskellige test, hvor du bl.a. simulerer forskellige kundecases og presser udstyret til det yderste. Du kommer derfor til at arbejde med mange forskellige problemstillinger og gennemfører mange forskellige tests i løbet af en dag. Du forventes derfor at være god til selv at planlægge både din tid og din arbejdsdag.

Du bliver drivkraften, der kontinuerligt igangsætter de fysiske test og registrerer resultaterne. Samtidig er du både med på sidelinjen og en aktiv deltager, når data analyseres af dig og en kollega. Når de korrigerende handlinger skal implementeres, er det igen dig, der tager stafetten og igangsætter en ny testfase med nye resultater, der skal registreres og valideres.

Det vil være dig, der står for vedligeholdelse af testprotokoller og sikrer den løbende opdatering, ligesom du er medvirkende til løbende at optimere testudstyret og dine testrutiner og systemer.

Når ISO 9001 skal implementeres bliver også du en aktiv bidragsyder.

Virksomhedsbeskrivelse:
XAAR3D, som i dag ejes af Xaar PLC (55%) og Stratasys (45%), er en spændende virksomhed, der har udviklet og fremstillet et højteknologiske produkt til 3D print med en teknologi, som i 2003 blev opfundet og beskrevet af Neil Hopkinson. Teknologien bliver kaldt High Speed Sintering (HSS), hvor printhoveder blev brugt til at printe med infrarød-absorberende farve på pulvermateriale.

I 2018 blev XAAR3D udskilt fra moderselskabet i Cambrigde, England, og stiftet som selvstændigt selskab for at omfavne det hastigt voksende marked for industrielle 3D-printere.

I dag består virksomheden af et unikt sammensat team af dedikerede medarbejdere med stor erfaring indenfor 3D print. Den danske afdeling XAAR3D ApS har ansvaret for produktudvikling, validering, produktion og product support.

Man har bibeholdt sin dynamiske og dedikerede startup kultur med højt til loftet og korte beslutningsprocesser. Virksomheden er blandt de bedste indenfor sit felt og ønsker fortsat at tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere.

Ønsker du at blive en del af denne spændende rejse, så kunne denne stilling være interessant for dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

 

Egenskaber:
Du er en meget selvkørende og omhyggelig person, der både er god til at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team. Du er er vedholdende og metodisk i din arbejdsform og bliver gerne ved, selv når tingene driller og bliver mere kompliceret. Du er en dygtig analytiker, der er i stand til at arbejde med mange data på en gang.

Du er god til selv at planlægge din tid, og trives både med egen fordybelse i opgaverne og interaktion med andre.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har stået for test af udstyr og gerne udstyr, som både indeholder proces, mekanik og elektronik.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk og gerne dansk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT herunder også Excel.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at være med på en spændende rejse i en dynamisk udviklingsvirksomhed i rivende udvikling, hvor du vil få god mulighed for at byde ind med en bred vifte af dine kompetencer i en stilling, du selv kan præge.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdssted:
København

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.