Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Test Tekniker til elektronik produktion

Har du flair for måleteknik, og er du en dygtig praktiker med indsigt i både elektronik og mekanik? Så har vi en spændende jobmulighed til dig!
Teknik Bureauet søger for virksomhed i Ballerup en test tekniker, der skal være med til at sikre en stabil og ensartet produktion og elektrisk test af forstærkere til brug i høreapparater.

Virksomheden er en af de største virksomheder indenfor høreapparater. Afdelingen i Ballerup er organisationens kompetencecenter for automatiseret mikroelektronik produktion. Ud over den daglige produktion, frigiver de løbende nye forstærkere til kommende høreapparater og udvikler hele tiden nye produktions- og testmetoder.

Jobbet
Du bliver en del af et team på 11 engagerede kollegaer og dit daglige arbejde, vil være sammen med 3 kollegaer, hvor det vil være din opgave at være med til at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af testudstyr samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at optimere produktionen.

De primære arbejdsopgaver er:
• Support til operatørerne i produktionen
• Indkøring af nye produkter i produktionen
• Udvikling af nye test setups
• Fejlfinding og reparation af testudstyr
• Fejlfinding på producerede emner
• Indkøb og installering af nyt produktionsudstyr
• Vedligehold af produktions- og testudstyr
• Deltage i udviklingsprojekter

Erfaring med elektronik og måleteknik
Du er uddannet elektronikfagtekniker, elektronikteknolog eller en tilsvarende uddannelse med stor viden indenfor både analog og digital måleteknik, også gerne med viden om RF. Det er vigtigt, at du har erfaring med elektrisk test i en elektronik produktion. Du er en dygtig praktiker, som godt kan lide at have ”hands on” og har indsigt i både elektronik og mekanik. Du har ligeledes flair for computere og programmering. Kendskab til labVIEW og TestStand vil være en fordel.

Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig et ansvar. Du viser initiativ, er energisk, engageret og i stand til at agere proaktivt og dynamisk. Du er struktureret og har et godt overblik, er systematisk, har teknisk forståelse og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer.

Du bliver en del af et åbent, uformelt og fleksiblet arbejdsmiljø med god støtte fra dygtige kollegaer. Når du starter, vil en mentor introducere dig til arbejdspladsen og dine kommende arbejdsopgaver, for at sikre at du får en god start.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.